Lära-gå-stol

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej på er!

Har det regnat precis lika mycket på er som på oss idag? Jag skulle in på ett möte i stan i förmiddags och som tur var jag tog på mig gummistövlar. Vattenpölarna var stora som sjöar på vissa ställen. Här ser ni en lycklig Tim förresten! Vi har köpt en gåstol till honom, något vi egentligen inte hade tänkt att göra. Jag har nämligen läst både negativa och positiva saker med dom och dessutom så är dom ganska dyra med tanke på hur kort tid dom används. Men så var det en tjej som bara bor ett stenkast ifrån oss som sålde en och den är som är så gott som ny, så då slog vi till. Tim har inte kommit på hur han ska ta sig framåt än men han älskar att stå och pilla på leksakerna. Han får bara sitta/stå kortare stunder åt gången tills dess att han är lite stadigare i ben och rygg. HÄR hittar ni mer info om den.

Innan vi åkte hem från stan gick jag förbi Søstrene Grene. Jag kan seriöst inte gå på stan utan att besöka den butiken numera, haha! Dom får ju in nyheter varje vecka så det finns alltid något nytt. Plus att nu har dom ju fått in alla julsaker. Jag njuter av att bara gå runt och titta på allt! 🙂 Fick med mig några röda stjärnor i sammet och två änglar som ska få hänga i julgranen sen. Alla kostade ca 20kr styck. Fina va? 🙂

Dom hade massor av julkulor och annat skoj som kostar typ en tredjedel av vad andra butiker tar. SG har ju tyvärr ingen webbshop men om ni har vägarna förbi Stockholm så är det ett hett tips! 🙂

Kram på er

 1. Maria skriver:

  Men var ligger den. Har för mej jag sett den i liljeholmens galleria. Mvh maria.

  1. isastar skriver:

   Ja det finns en i Liljeholmen, en i Täby centrum och en inne i city på gamla Brogatan 🙂

   1. Mia skriver:

    Ok då kom jag ihåg rätt. Ska åka till liljeholmen och titta. Tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..