Landskamp och lack

Inlägget innehåller annonslänkar

Halloj! 🙂

Hoppas ni haft en fin fredag. Jag och Tim tog bussen till Liljeholmen idag. Jag kände för att göra något annat. Vi går ju vanligtvis runt på promenad här i Solna-området och det är ganska tröttsamt med samma, samma hela tiden. Det är ju faktiskt himla smidigt att man åker buss gratis (iaf här i Stockholm) när man har barn i barnvagn.

Ikväll spelar både Sverige och Danmark EM-kval och eftersom Tim är 50/50 så satte jag på han hans danska fotbollskläder när vi kom hem. Thomas fotbollshjärta slog lite extra när han kom hem från jobbet! ♥

Jag supportar Danmark med röda naglar istället 😉 Jag brukar typ aldrig ha klar-röda naglar men har kört det i några veckor nu och jag gillar det faktiskt! Det här lacket heter Touch it och är ett akryl-lack. Ni vet att jag ä l s k a r dom lacken. Man behöver inget under- eller överlack utan man lackar precis som med ett vanligt lack. Sen använder man en uv-lampa (jag använder en sån här) för att härda lacket i 60 sekunder och sen är det klart. Alltså det finns inget smidigare! Det är drömmen när man har barn och inte har tid att vänta på att lacket ska torka. Finishen blir högglansig och på mig håller det sig snyggt i 1-2 veckor.

Och nej, det är inte en förlovningsring, haha! Det är så många som har frågat så jag tänkte att jag skriver det med en gång. Thomas har fortfarande inte ”popped the question” och för varje år som går så räknar jag med en fetare diamant 😉 haha! Skojar bara. Är ni förlovade eller kanske till och med gifta? Kan ni inte berätta hur det gick till när er kärlek friade i så fall? Jag tycker det är så kul att höra sånna historier 🙂

Kram!

 1. Anna skriver:

  Hur är de lacken att ta bort?
  Körde depends lack med uv lampa när de fanns och hade rena kriget att få bort dem så jag är lite avskräckt, sitter liksom för bra på mina naglar.
  Snygg färg !!

  1. isastar skriver:

   Dom kan sitta riktigt bra om man ruggar upp nagels yta med en buffer först och sen målar 2-3st tunna lager, men om du målar direkt på nageln så att den är naturligt ”oljig” och målar 1-2 lager så brukar det släppa av sig själv efter nån vecka. Först brukar kanterna gå upp och sen kan man liksom dra av hela lacket. Det in ju såklart sitta olika beroende på nagelkvalitet men jag kan dra av mitt iaf 🙂 sen finns det en borttagning från samma märke som man kan använda för att luckra upp lacket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..