Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Veckans planer

Hej på er!

Den här helgen gick alldeles för snabbt. Jag har liksom inte ens hunnit blogga! Så blir det när man har roligt :-) I lördags åkte vi och tittade på vår nya bil. Ja, ni kan ju gissa vem som ville åka dit. Vi kommer få den i början på december så ja fattar inte varför man måste se den 2 veckor innan? Killar och bilar alltså, haha! Efter det var vi och storhandlade och sen hade vi en vän över på middag på kvällen. Igår var Lina och Mona här. Vi käkade middag, satt och pratade i timmar och busade med Tim. Han måste ha blivit helt slut för han sov rekordlänge inatt, haha! Han somnade runt 18-tiden igår kväll och sov till halv åtta imorse (!) förvisso vaknade han och åt en flaska både runt midnatt och sen vid 5-tiden men han somnade om direkt efter. Utvilad mama! :-) Väldigt skönt för den här veckan har vi fullt upp.

Måndag: Idag ska vi träffa våra kompisar Julia & Sam. Julia och jag har tränat i mammagruppen tillsammans och hennes son Sam är lika gammal som Tim. Tanken är att vi ska en sväng till Mos eftersom jag vill köpa en tomteluva till Tim som jag har sett på nätet. Sen blir det nog en fika och en sväng förbi öppna förskolan om vi hinner.

Tisdag: Lugn dag men på kvällen är det dags för sista passet av babysim steg 1. Vi ska fortsätta på steg 2 men har inte bokat in oss än. Måste göra det asap!

Onsdag: Ska jag luncha med Mona och Joanna på Dermarome. Det ligger på söder och vi bor i Solna. Att åka över halva Stockholm med en bebis och äta lunch är ett heldagsprojekt. Ni som vet ni vet.

Torsdag: Ska vi träffa våra vänner Kajsa & Wilton. Dom bodde grannar med oss förut men har flyttat till hus. Wilton är 1 vecka yngre än Tim så förmodligen blir det en tur till öppna förskolan för lite lek. På eftermiddagen kommer mamma och pappa hit och på kvällen ska jag med Lina på NYX Xmas Party! Det blir kul :-)

Fredag: Ska Tim fotograferas av en riktig fotograf för första gången. Jag velar lite om jag ska köra vanliga kläder eller tomtekläder så att vi kan göra julkort. Vad tycker ni? På fredag kommer även min morbror hit :-)

Lördag: Våra grannar ska passa Tim och vi ska ut på middag med ett stort gäng.

Söndag: VILA! hehe

Hur ser eran vecka ut? :-) Nu måste jag skynda mig

Kram!

No Comments

    Leave a Reply