Lunch på Materiet

Inlägget innehåller en annonslänk

Hallo!

Idag har jag och Tim varit på söder och lunchat med dom här pinglorna. Joanna är en gammal kollega till mig och jobbar idag på Dermarome.. och Mona vet ni ju vem det är vid det här laget 😉 För er som inte vet så är Dermarome en agentur för en rad skönhetsmärken. Joanna hade med sig lite nyheter från Avene och A-derma. Jag ska testa några av dom på Tim för dom är gjorda att passa känslig hy och bebisar.

Timpan fick äta klämmis och sen frukt till efterrätt. Det är så mycket lättare att ha han med på restaurang nu när han kan sitta i barnmatstol.

img_5593

När man ska äta med bloggare, hehehe.

Det var för övrigt väldigt god mat. Vi åt på Materiet som ligger på Ringvägen 52. Väldigt populärt och blev helt fullsatt runt lunch. Testa om ni har vägarna förbi!

Sen måste jag visa er! Det här är helt sjukt. Mona har testat ett ögonfransserum i några veckor – men bara på det ena ögat. Kolla fransarna på vänstra ögat jämfört med det högra (!!) Hon är helt osminkad så det är hennes egna fransar utan mascara eller något. Hon sa att det dock tog ca 6 veckor innan hon såg någon skillnad, men nu går det inte att missa! Ni hittar serumet HÄR. Jag ska beställa ett direkt!!!

Kram på er ♥

  1. Annika skriver:

    Kanonfint resultat! Tror du att det funkar även på ögonbryn? Jag har kört Benefits serum och det gjorde ingen skillnad på mig.

    1. isastar skriver:

      Ja! Joanna sa att hon hade testat samma serum på sina bryn och att hon faktiskt så skillnad även om den är gjort för fransar! ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..