Meny
EVENTS / PRESSVISNING

Love Lust Disco

Godmorgon!

Här har vi varit uppe sedan 06.30 då lille man bestämde sig för att det var morgon. Ljuva småbarnslivet! ;-) Tänkte börja dagen med visa er lite bilder från i torsdags när den här mamman fick dra på sig lite glitter (DET var länge sen) och gå på fest!

NYX professional makeup bjöd på julfest med discotema och man hade inte sparat på krutet. Budgeten var ganska stor kan man säga. I lokalen hade man bland annat monterat upp 14 (!) fullstora dubbelsängar. Helt galet bara för ett event kan man tycka, men det fanns en väldigt fin tanke bakom och det är att dagen efter eventet så fraktades alla sängar vidare till olika kvinno- och jourhem där dom kommer ges bort till dom som inte har råd med en egen säng ♥

Vi fick juliga drinkar..

..och pizza-slices i små rosa pizzakartonger.

Och specialdesignade cupcakes… ja, ni ser ju :-)

Jakob, min gamla kollega och vän, arbetar som Social Media manager på NYX (förlåt, NYX professional makeup…. man måste skriva ut hela namnet vilket är skitjobbigt men Jakob är på en som en pitbull om man inte gör det) och var klädd i en specialdesignad kavaj med hundratals spegelbitar. Han blev en livs levande discokula när strålkastarna föll på! :-)

Det bjöds också på dansuppvisning och sen var partyt igång på riktigt! Stämningen var på topp.

Runt kl 22 checkade jag och Lina ut och tog en taxi hem. Mina fötter är INTE vana att gå i höga klackar numera och skrek efter att få komma hem till soffan. Hej barnvagnspromenader i sneakers! Haha.

Det var iaf en otroligt rolig kväll och jag uppskattar mer att få gå på events nu när det inte sker lika ofta som innan jag fick barn. Här ser ni förresten min look för kvällen. Jag hade ett par svarta slacks, en svart kavaj och glittrig topp. På ögonen drog jag på en massa guldglitter och lösfransar. Jag la även lite glitter ovan på min highlighter på kindbenen, blev superfint!

Nu börjar dom andra vakna här hemma (min familj är på besök) så vi ska äta frukost alldeles strax. Ha en fin lördag allihopa! ♥

3 Comments

 • Issa
  24 November, 2019 at 18:24

  Så fin! Vilket märke o nyans har du på ditt läppstift?

  Reply
  • isastar
   25 November, 2019 at 08:33

   Tack! :-) det är Isadoras bare bliss, så fint!

   Reply
 • Jakob
  25 November, 2019 at 13:19

  Hahaha!!! Men alltså gulle du! TACK för att du kom på eventet & umgicks med denna pitbullen. :-) <3

  Reply

Leave a Reply