Meny
ISABELLE TIPSAR / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Balklänning

Inlägget innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Vet ni, jag har fått en inbjudan till en maskeradbal. Och jag ska gå. Alltså jag är inte en bal-människa och måste nu hitta en klänning, pronto! Alla tips är varmt välkomna men jag kom på att jag måste tipsa er om en sak. När man är kort som jag (runt 160 cm) så är det skitsvårt att hitta långklänningar som inte släpar i golvet. Det finns dock webbshoppar som har en kategori som heter Petite. Det är kläder gjorda för oss som är lite kortare. Alla modeller som kläderna visas på är ca 160cm långa så om du beställer t.ex en långklänning eller jeans från kategorin Petite så vet du att det kommer passa dig i längden. Älskar att detta finns för oss kortisar! :-) ASOS har jättestort utbud i Petite. Gina Tricot har också börjat med byxor i Petite, halleluja! Äntligen kan jag få mina favoritjeans Molly i perfekt längd.

Jag har hittat några klänningar som jag tycker är fina men eftersom jag inte är någon modebloggare så tänkte jag höra vilken ni tycker är finast? :-)

Skärmavbild 2019-11-25 kl. 10.07.17

Rosa tyllklänning med glitter, här är modellen är 160 cm lång. Lite för somrig kanske? men går att använda vid fler tillfällen tänker jag.

Skärmavbild 2019-11-25 kl. 10.13.32

Eftersom balen är nu i december så kanske en vinröd klänning med paljetter känns mer passande?

Skärmavbild 2019-11-25 kl. 10.39.19

Eller en grön klänning kanske? Här är modellen 158cm lång.

Som sagt, har ni andra tips så hojta! Det behöver inte nödvändigtvis vara någon av dessa ovan. Kram ♥

2 Comments

 • Anette
  28 November, 2019 at 11:34

  Så fina klänningar! Den vinröda är nog min favorit! Kul med bal!

  Reply
  • isastar
   28 November, 2019 at 13:23

   Tack snälla! Jag har beställt 6 klänningar nu som jag väntar på att få hem och prova 😍

   Reply

Leave a Reply