ANNONS

Keune – personlig hårvård

/

Inlägget innehåller annonslänkar

25112019-IMG_9514

Godmorgon!

Hur mår ni? Våran dag blev inte riktigt som planerat igår. Tanken var ju att vi skulle ses med våra vänner men Tim är dålig i magen så vi stannade hemma. Han är glad, ingen feber, kräks inte men får inte behålla maten. Allt bara rinner igenom. Vi får alltså byta blöja flera gånger om dagen. Jag kontaktade 1177 och fick lite tips från dom så nu har jag varit på apoteket och köpt vätskeersättning. Idag blir det bara snäll mat mot magen och massor av vätska. Det är ju extra viktigt att dom inte förlorar vätska när dom är så små.

Annars är planen idag att vi ska in till stan en sväng i eftermiddag. Jag är inbjuden till ett event tillsammans med Essie. Kommer nog bara stanna där nån timma, för Tims skull. Skulle han bli sämre under dagen så stannar vi såklart hemma men jag tror att det ska gå bra. Han är som sagt inte så påverkad utav det.

Innan Thomas åkte till jobbet imorse så studsade jag upp och tog en dusch. Det är lite svårare nu för tiden att hinna tvätta och föna håret när Tims sovstunder inte är så många eller långa. Jag passade på och testade ett nytt schampo och balsam från holländska Keune. Som är skräddarsytt till mitt hår…

25112019-IMG_9518

Keune har ju en rad olika schampo och balsam som vilket annat varumärke som helst (ni hittar dom här) men just dom här är anpassade för mitt hår. Jag träffade nämligen representanter från Keune på pressveckan i oktober som förklarade att dom nu erbjuder skräddarsydda hårvårdsprodukter. Just den här produkten kan endast köpas hos frisörer, så man måste gå till en frisör som kan känna och klämma på ens hår för att bedöma vad man behöver. Här nedan ser ni mitt ”recept” som dom blandade ihop.

25112019-IMG_9511

Helt ärligt, jag trodde inte att jag skulle skriva det här men WOW! Jag vet inte om jag ser så jättestor skillnad på själva färgen (jag valde att få mitt som silverschampo) ännu. Det är lite för mörkt ute fortfarande för att jag ska kunna se. Ska kika i dagsljus sen. Men alltså mitt hår är verkligen smooth. Borsten bara gled igenom håret och störst skillnad märkte jag på att det nästan inte ligger några hårstrån på badrumsgolvet efter föningen. I vanliga fall är det fullt med hår hela golvet men nu låg det några enstaka hårstrån. Jag är sjukt imponerad!

Har man inte möjlighet att gå till frisören och få hjälp så tror jag att det är den HÄR som är själva basen i mitt schampo och den HÄR i balsamet. Sen har ju jag som sagt fått blanda i lila färg i mina också så att dom även ger håret en kallare ton. Priserna ligger på ca 199kr styck vilket är helt okej tycker jag.

Nä hörni, nu är det dags att ge Tim lite mat. Hoppas hans mage blir bättre snart alltså.

Kram på er! ♥

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00