Meny
EVENTS / NAGLAR

Jul tillsammans med Essie

Godmorgon på er!

Vet ni? Tim är bra i magen igen, så himla skönt! Han fick behålla all mat hela dagen igår :-) Nu har han precis fått lite gröt till frukost och sitter och leker här bredvid mig. Mornarna är så himla mysiga just nu. Det är mörkt och ruggigt ute men vi kan stanna inne i mjukiskläder, tända ljus och äta frukost i lugn och ro. Ingen stress till jobb eller förskola. Njuter varje dag, för så här kommer det inte vara nästa år, haha!

På tal om mysigt så var vi på ett supermysigt jul-event igår tillsammans med nagellacksmärket Essie. Jag, Tim, Lina och Mona hängde på låset, bokstavligt talat. Vi var där lite för tidigt så vi fick hänga utanför en stund.

När vi sen fick kom in på L’Oréal Academy, där eventet hölls, hade dom gjort det så himla mysigt. Det kändes precis som att kliva in i en julstuga! Vackra granar, julgodis, pepparkakor, saffransbullar, varm choklad osv.

Img 5912.jpg

Lina tog direkt plats vid manikyrbordet och fick naglarna piffade. Jag har ju lackryl på mina och Mona hade också redan fixat sina så vi skippade det och slog in paket istället.

Tim hade på sig sin fin juldress – såklart! :-)

Så mysig eftermiddag!! Nu fick jag lite julkänsla också. Jag har inte riktigt haft det för vi har liksom inte börjat julpynta här hemma än. Men på fredag smäller det! Jag undrar hur Tim kommer reagera på granen. Jag hoppas att han låter den vara, men med tanke på hur nyfiken han är av allt så kommer han säkert vara där och pilla.

Nä nu ska vi leka vidare här. I eftermiddag är det dags för nästa jul-event tillsammans med Mildh PR-byrå. Kuuul!

Kram på er ♥

2 Comments

 • Anneli
  28 November, 2019 at 13:22

  Längtar till söndag, har essies kalender, men…
  granen får nog inte stå utan att någon är där och “tittar med fingrarna” :9

  Reply
  • isastar
   28 November, 2019 at 15:51

   Åh, ja längtar också! 😍

   Reply

Leave a Reply