Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING / PRESSVISNING

Ett besök hos Mildh Press

Inlägget innehåller en annonslänk

I torsdags var vi som sagt förbi Mildh Press som är en PR-byrå inom skönhet men även mode och smycken. Jag hade aldrig varit där förut, vilket är lite konstigt eftersom jag haft kontakt med Mildh i flera år! Nåväl, bättre sent än aldrig :-) Dom hade iaf dukat upp jättefint med julfika och så fick vi kika på alla produkter i deras showroom. Jag glömde helt att ta bilder men dom har varumärken som Inika, Apoliva, GHD, O.P.I, Mádara och Björn Axén bara för att nämna några.

Dom har även Sebastian, ni vet hårvårdsprodukter, och Lina visade mig herrserien Seb Man som tydligen är s u p e r b r a ! När Lina stylade Mikael Persbrandt för inte så länge sedan så använde hon dessa produkter i hans hår och han blev också helt hänförd.

Produkten hon pekar på, på bilden är ett flytande hårvax som går att forma om under hela dagen. Lina tipsade även om att det är en perfekt produkt om man har småhår som står ut, alltså även på oss tjejer. Skulle nästan behöva testa den på mina hårtestar som står rakt ut efter graviditeten, haha! HÄR hittar ni den förresten.

Vi fick även binda kransar. Så himla mysigt! Jag hade dock Tim i bärselen så det var lite svårt för mig eftersom dom där små händerna (som för övrigt börjar nå väldigt långt) gärna ville hjälpa till :-) Dom hade en tjej på plats som visade oss hur man gjorde och hon hjälpte mig med min krans, så snällt!

På vägen hem tittade vi på julbelysningen som nu är tänd. Så fint överallt!

Och här ser ni hur fin kransen blev! Thomas första kommentar var “men den är ju bara halvfärdig?” haha! Han fattade inte att den ska va så här. Ja tycker det är fint att halva ringen syns, tycker inte ni?

Kram på er!

No Comments

    Leave a Reply