Glad första advent!

Glad första advent på er! 🙂

Mysigaste månaden på året är här!! Jag är så glad att vi har fått lite snö här i Stockholm lagom till december. Det blir ju mer stämningsfullt och ljust då 🙂 Igår var vi på 2 julmarknader. En liten vid sidan av här där vi bor och en dansk ”julmarknad” på söder. Det var egentligen inte så mycket marknad utan det serverades mest dansk mat. Vi mötte ett vänpar (hon är dansk och han svensk) och deras son och så käkade vi lite danska smørrebrød 🙂 Idag blir det mest mys här hemma. Jag har fått sova ut medan Thomas tog Tim imorse så nu när vi alla är uppe ska vi äta frukost framför julkalendern. Yes, Tim måste vigas in i traditionerna 😉

Hur firar ni advent? Kram!

 1. Lotta skriver:

  Glad Första Advent!
  Själv har jag jobbat, tagit en promenad med dottern, varit och handlat samt bakat en adventskaka (saffranskladdis). Snart dax för glögg! Julkalendern har ungarna lagt på hyllan nu, så det ser vi inte mer.
  Vädret har väl varit ok, riktigt soligt igår. Och forsythian blommar, samt tusenskönorna i gräsmattan.

  1. isastar skriver:

   Va mysigt! Och vad gott med saffranskladdkaka 😍 aldrig gjort själv, bara ätit, måste testa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..