Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Lucköppning 3 december

Hej på er!

Hoppas ni mår bra :-) Jag har precis fått Tim att somna (dagens första powernap) och nu sitter jag och väntar på en vän som är på väg hit. Medan jag väntar har jag passat på att öppna dagens lucka i mina julkalendrar. Måste bara visa er vad som gömde sig i Rituals kalender. En mini-rumsdoft med pinnar. Blev så glad!! Älskar ju dom här. Det är verkligen en lyxig kalender. Däremot blev jag lite snopen när jag öppnade luckan i min kalender från Kicks… för den va tom!! Haha. Ja vet inte om produkten som skulle ligga i luckan kanske har glidit ner och hamnat nån annanstans i kalendern eller om det helt enkel är en miss bara. Jag filmade ju när jag öppnade första luckan i söndags, attans att jag inte filmade idag för då hade ni fått min reaktion på video, haha :-)

Är ni nöjda med era kalendrar än så länge?

Kram! ♥

No Comments

    Leave a Reply