Klänningen

Inlägget innehåller annonslänkar

Halloj 🙂

Hoppas ni mår bra! Idag ska jag och Tim till sjukgymnasten och jag hoppas verkligen att det är sista gången vi behöver gå dit. Sen ska jag hämta ut några paket. Jag har klickat hem lite julklappar men jag kan ju inte visa något här på bloggen eftersom dom som ska få klapparna kan läsa. Men! På tal om att handla online så har jag äntligen bestämt mig för vilken balklänning det blir på lördag. Jag klickade hem den på nätet och den satt superbra. Jag vill inte avslöja vilken det blev helt men här ovanför får ni en liten smygtitt. Som ni ser blir det en hel del paljetter och bling 😉 Ni får såklart se hela klänningen sen.

Funderar på att komplettera looken med något fint hårspänne. Locka hela håret och sen sätta upp lite med ett spänne i sidan. Jag använder typ aldrig hårspännen så det är inget jag vill lägga en förmögenhet på men jag såg några fina som skulle kunna passa. Vad tycker ni?

hårstpännen1

Tycker egentligen att dom till höger med guldspänne och glaspärlor är finast men klänningen går mer i silver så då kanske dom till vänster med silverspänne och strasstenar blir bättre?

gold

Sen är dom här också fina, dom är inte lika stora men då är det guld. Frågan är om nån ens kommer tänka på de.

Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..