Klaus

Halloj!

Idag har vi hängt på MoS och käkat lunch med min tidigare chef. Väldigt mysigt 🙂 Vi gick förbi stora utgången mot friends arena och där hade dom byggt upp en liten tomteby inspirerad från Netflixfilmen Klaus. Har ni sett den? Det är ju en tecknad barn- och familjefilm. Jag har bara sett att den finns på Netflix men nu blev jag lite sugen att se den. Det känns som att det borde vara en bra film om dom gör sån här reklam för den?! Bilden är förresten tagen mitt på dagen så därav väldigt få kids och uttråkad personal, haha.

Jag passade även på att kila in på H&M och hittade faktiskt ett par hårspännen! Det fick bli guld för dom silvriga var inte lika fina. Det ena är ljusrosa och det andra är lite mörkare, typ smutsrosa. Jag kommer nog bara använda det ena men har inte bestämt vilket ännu. Vi får se vilket som passar bäst till klänningen.

Fina va? Glittar jättefint i rätt ljus! Dom kostade 99kr

Jag håller faktiskt på att baka lussebullar just nu. Eller ja, degen står och jäser. Tim sover en eftermiddagslur och snart kommer en vän förbi. Thomas ska på julbord ikväll så jag får lite sällskap. Jag håller även på att sätta ihop en concealer-guide till er. Det tar lite tid men förhoppningsvis kommer inlägget upp imorgon! 🙂 Har ni några frågor gällande concealers så skriv en kommentar nedan så tar ja med det i inlägget!

Kram! ♥

 1. Emmy skriver:

  Låter toppen med ett inlägg om concealer! Jag använder inte det men skulle vilja. Är torr i hyn o har mkt veck o rynkor runt ögonen så jag tycker överlag det är svårt att sminka mig där utan att det ser torrt o fnöskigt ut.
  Filmen Klaus har jag sett o den var bra!
  Tack för en fin o bra blogg!

  1. isastar skriver:

   Tack och vad kul! Det kommer ett första inlägg om concealer imorgon 🙂 Åh, då ska jag också ta och se den 🙂 Kram!

 2. Lotta skriver:

  Fina spännen! Och det lilla man fick se från klänningen så ser den jättefin ut!
  Ser fram emot concealer inlägg! Jag är alltid ute efter en som kan täcka mörka ringar, men inte framhäver rynkor. Helst inte för dyr.

  1. isastar skriver:

   Tack! Ser fram emot att få visa er hela klänningen och looken på lördag 🙂 Kul, första inlägget kommer imorgon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..