ANNONS

Klaus

/

Halloj!

Idag har vi hängt på MoS och käkat lunch med min tidigare chef. Väldigt mysigt 🙂 Vi gick förbi stora utgången mot friends arena och där hade dom byggt upp en liten tomteby inspirerad från Netflixfilmen Klaus. Har ni sett den? Det är ju en tecknad barn- och familjefilm. Jag har bara sett att den finns på Netflix men nu blev jag lite sugen att se den. Det känns som att det borde vara en bra film om dom gör sån här reklam för den?! Bilden är förresten tagen mitt på dagen så därav väldigt få kids och uttråkad personal, haha.

Jag passade även på att kila in på H&M och hittade faktiskt ett par hårspännen! Det fick bli guld för dom silvriga var inte lika fina. Det ena är ljusrosa och det andra är lite mörkare, typ smutsrosa. Jag kommer nog bara använda det ena men har inte bestämt vilket ännu. Vi får se vilket som passar bäst till klänningen.

Fina va? Glittar jättefint i rätt ljus! Dom kostade 99kr

Jag håller faktiskt på att baka lussebullar just nu. Eller ja, degen står och jäser. Tim sover en eftermiddagslur och snart kommer en vän förbi. Thomas ska på julbord ikväll så jag får lite sällskap. Jag håller även på att sätta ihop en concealer-guide till er. Det tar lite tid men förhoppningsvis kommer inlägget upp imorgon! 🙂 Har ni några frågor gällande concealers så skriv en kommentar nedan så tar ja med det i inlägget!

Kram! ♥

4
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00