Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Maskeradbal

Hej!

Här skiner tyvärr solen inte idag. Tog bilderna på våran julgran förra helgen, men kom på att jag glömt visa er. Jag är riktigt nöjd med årets gran. Kompletterade den med lite röda sammetsstjärnor, möss, änglar och Tims bjällra i år. Den gör sig såklart finast på kvällen när det är lite mörkare. Jag ska försöka ta en bild så ni får se :-)

Idag är det förresten dags för maskeradbal! Det är Plaza Kvinna som firar 25 årsjubileum med stor fest på Café Opera. Jag har precis tvättat håret med inpackning och hela köret. Bara en sån sak är väldigt lyxig när man är småbarnsmamma, hehe. Jag ska ta en bild sen när jag har fixat mig så att ni får se klänningen och hela looken. Jag är nästan lite pirrig för det var så länge sedan som jag fixade mig inför en sån här fest. Kommer känna mig som en prinsessa!

Vad ska ni göra idag? Kram!

No Comments

    Leave a Reply