Plaza Kvinna 25-årsjubileum

Hej på er!

Igår var det dags för Plaza Kvinnas 25-årsjubileum med maskeradbal på Café Opera. Jag hade bjudit med mig min vän Ingrid så hon kom till mig innan och så fixade vi oss här. I all stress glömde jag helt bort att ta en bild på min sminkning. Så tråkigt för jag hade velat visa er! Jag var generellt dålig på att ta kort igår men det berodde väl på att vi hade så kul 🙂

Väl på caféet så möttes vi med Mona och Lina.

Det var faktiskt väldigt kul att alla var så uppklädda och bar masker. Det var dock lite svårt att se vilka alla var med maskerna på. Det bjöds på drinkar och uppträdanden i form av live-sång och modevisning. Jag hade inte ätit något annat än frukost under dagen så alkoholen gjorde sitt. Idag har jag mått som jag förtjänat, haha! Men det är faktiskt okej. Vi hade väldigt kul och dansade tills fötterna gjorde ont och DET händer inte ofta nu för tiden.

Img 6288.jpg

Jag fick inte riktigt nån bra bild på min outfit heller, men här ser ni klänningen iaf. Den är från Lace & Beads och ni hittar den HÄR. Jag hade en svart lite lösare kavaj ovanpå och så den svarta masken.

Nu har vi precis käkat indiskt och ska se en film. Hoppas ni har en fin söndagkväll!

Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..