ANNONS

bareMinerals Bounce & Blur

/

Inlägget innehåller annonslänkar

25112019-IMG_9490

God morgon!

Nu är det slut på husfriden. Tim började åla/krypa i helgen och nu är det antingen full fart mot julgranen eller mot en blomma vi har i en stor kruka på golvet. Han bryr sig faktiskt inte så mycket om själva granen men att dra i mattan som den står på eller att pilla på julklapparna och dra i snörena är vääääldigt spännande. Jag antar att det bara är att gilla läget och att jag numera bara kommer få en lugn stund när han sover, haha.

Eftersom vi var hemma hela dagen igår så ska vi gå till öppna förskolan idag så att Tim får leka av sig lite. Sen ska jag hämta ut ett paket. Jag har nämligen klickat hem lite julklappar 🙂 Alltså det är så smidigt att handla online! Jag köper typ det mesta online medan Thomas aldrig handlar på nätet. Inte för att han är oteknisk på något sätt utan han kommer bara inte för sig. Han har inget intresse av att ligga på soffan och ”slö-shoppa” som vissa andra, hehe. Jag tycker det är hur underbart som helst. Handlar ni helst online eller i fysisk butik?

Nåväl, idag ska jag visa er en ny palett från bareMinerals.

25112019-IMG_9496

25112019-IMG_9481

Den heter Bounce & Blur Palette Dusk och är en del av en hel kollektion där det ingår 2 ögonskuggspaletter och fyra rouger. Paletterna har en hybrid mellan puder- och krämskuggor och har en silkeslen ”memory foam”-liknande textur. Dusk har varma toner medan Dawn (den har inte jag) har kalla. När jag först swatchade skuggorna så blev jag lite besviken. Jag fick liksom inte till det, men sen fick jag veta att hemligheten är att man ska applicera dom här skuggorna med fingertopparna och liksom ”trycka” dit färgen istället för att ”svepa”.

Jag är ju inte sånt fan av att sminka mig med fingrarna, mest för hygiens skull, men jag vet att många föredrar det. Då är ju den här paletten perfekt! Färgerna går att bygga upp och tonerna är väldigt höstiga och fina. Tycker ni inte?

25112019-IMG_9492

Priset ligger på 560kr och ni hittar den HÄR.

Nu har Tim somnat så jag ska skynda mig och ta en dusch. Vi hörs!

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00