ANNONS

En doft av våren 2020

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Idag tog jag och Tim bussen för att besöka Sæthers pressträff tillsammans med Lina. Sæther är en distributör av ca 100 internationella doft-, hudvård-, hårvård- och makeupmärken i Norden och har alltid en massa spännande nyheter! Det var så smidigt att ta sig dit för bussen gick direkt utanför vårat hus och med barnvagn åker man gratis. Tumme upp!

Tim fick sitta i bärselen. Han är ganska van att hänga med på events numera, det har ju blivit en del. Han älskar när han får uppmärksamhet och trivs som fisken i vattnet när folk pratar med honom. Haha!

img_6377

Vi fick sniffa på vårens dofter. Så härligt att tänka på vår och värme för en stund! En del får inte visas ännu (fotoförbud) så därför har jag blurrat dom, om ni undrar.

Vårens trender inom doft är niche, clean beauty och 90-tal. Det kommer nya twister på klassiska ingredienser och vi kommer få känna en hel del barrväxter, ingefära, vita blommor, plommon och te i dofterna.

Img 6363.jpg

Jag ska såklart visa er mer av dofterna längre fram men måste bara visa er denna. Både jag och Lina föll pladask för den här nya herrdoften från Coach som heter Blue. Den kommer ut i butik runt mitten av maj nästa år.

Förutom dofter så fick vi också se nyheter från bland annat Shiseido, ett märke jag faktiskt inte har arbetat så jättemycket med. Jag blev dock väldigt sugen på att testa mer utav deras solskydd när Lina berättade hur mycket hon älskar dessa.

Den här solkrämen finns med både spf 30 och 50, är väldigt vattenresistens (Lina sa att det är den bästa hon provat), är helt transparent och känns inte kladdig på huden utan mer som en återfuktande hudkräm. Dessutom doftar den gott av citrus OCH neutraliserar svettlukt. Hur nice med det sistnämnda? Alltså när man är på stranden är det väl kanske skit samma, men tänk om man är ute på jobb eller så en supervarm sommardag. Då hjälper den här både att skydda dig mot solen och du behöver inte lukta svett fastän svetten kanske rinner. Jag m å s t e testa den här till sommaren. Ja, jag vet att man ska använda solskydd året om men jag är dålig på det.

Det kommer en uppgraderad formula till våren men ni hittar ”originalet” HÄR.

Finns såklart även för ansiktet och du hittar den HÄR.

Img 6386.jpg

Den här sprayen måste ni också spana in! Shiseido Sport Invisible Protective Mist, som den heter, är en ultralätt solspray med SPF50+ och WetForce Technology. Den torkar snabbt och har en absorberande konsistens utan att lämna en klibbig känsla. Även denna neutraliserar lukt av svett och kan användas när som helst på dagen. Perfekt att ha med om man är ute och tränar eller kanske åker skidor (vinter- och vårsolen är ju superstark, speciellt när den reflekteras i snön) och behöver bättra på snabbt och smidigt.

Nu ska vi snart iväg på babysim. Kram på er!

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00