Lucia

Glad Lucia på er! 🙂

Idag har vi varit i kyrkan med öppna förskolan. Alla barn fick ”gå” luciatåg och sen var det sångstund och fika. Efter det promenerade vi till Mall of Scandinavia och åt lunch. Vi kikade även på luciatåget. Det var flera år sedan jag såg ett luciatåg sist. Tyckte synd om lucian som hade stearin i hela håret. Det bara rann, haha! Minns själv när jag var lucia i skolan och samma hände mig. Det var jättesvårt att få bort det.

Dom hade byggt om hela området där det var en by från filmen Klaus. Minns ni? Nu var där isbjörnar, rävar, granar, renar och snö!

Min lilla nisse var less på att ha på sig luvan lagom tills vi skulle ta bilder 😛

Hur har ni firat Lucia? Har ni sett något luciatåg? 🙂

Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..