Julmarknad på Skansen

Så var tredje advent snart förbi! Vi åkte till Skansen imorse, jag, mamma, pappa och Tim. Vi skulle ta spårvagnen från stan men den var knökfull så vi fick promenera ut till Djurgården istället. Precis då sprack molnen upp och solen tittade fram. Så härligt!

Väl på plats var det väldigt mycket folk och allt på julmarknaden var ganska dyrt så vi stannade inte så länge utan bestämde oss för att promenera tillbaka till stan för att käka lunch istället.

Man fick testa stöpa ljus också! Det är något jag alltid velat prova men eftersom vi var på väg därifrån just då så skippade jag det.

Tim somnade lagom till vi kom in till stan och skulle äta.

Vi gick till Eataly på biblioteksgatan. Jag har hört lite blandat om den restaurangen men eftersom jag och Thomas åt på Eataly i Dubai och gillade det så var jag sugen att testa.

Vi alla tog pizza med lufttorkad skinka, mozarella och ruccola. Mums!

Sen vaknade Tim och fick sitta med vid bordet.

Nu har vi precis kommit hem och enligt min telefon har jag gått strax över milen idag så det blev en del promenerande. Vad har ni gjort idag? 🙂

Kram!

  1. Lotta skriver:

    Det låter både mysigt och gott!
    Själv är jag sjuk (luftrören) och har varit det en dryg vecka. Lite trött på det nu. Blir inte mycket fixande och pyntande här hemma som jag hade tänkt.

    1. isastar skriver:

      Åh, nej va tråkigt! Förstår att orken för pynt inte finns då, men hoppas du blir frisk till jul! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..