Shimmer Down Body Oil

Inlägget innehåller en annonslänk

25112019-IMG_9579

God förmiddag!

Idag var planen att jag och Tim skulle gå till Mall of Scandinavia för att inhandla dom sista julklapparna men det vräker ner regn och snö i sidled så jag tror vi stannar hemma. Det ser ut att vara bättre väder imorgon så vi får gå då istället.

Thomas kom förresten hem igår. Ni skulle sett hur glad Tim blev! Först såg han lite förvånad ut och visste inte riktigt hur han skulle reagera men sen spratt det till i hela hans lilla kropp och leendet gick från öra till öra ♥

25112019-IMG_9582

Den här grå dagen vill jag iaf visa er en uppiggande skönhetsprodukt!

I NYX professional makeup kollektion Love Lust Disco ingår Shimmer Down som är en kroppsolja fylld med skimmer. Den ser nästan blöt ut på huden. Oljan går att applicera överallt på kroppen och ger direkt liv åt en torr vinterhud. Jag tänker att den är perfekt att ha på benen om man t.ex. vill ha klänning och vara barbent den här tiden på året. Vill man applicera den i ansiktet så skulle jag rekommendera att blanda lite i sin foundation, annars kan det bli lite väl mycket.

25112019-IMG_9585

Färgen är kall rosa-silver. Priset ligger på 187kr och ni hittar den HÄR.

NYX Professional Makeup Love Lust & Disco Shimmer and Glow Body Oil Glistening Luminizer 6ml

Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..