Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / MÅNADENS FAVORITER

Mina skönhetsfavoriter 2019

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er! :-)

Året börjar närma sig sitt slut så jag tänkte dela med mig av mina skönhetsfavoriter från 2019, dvs från hela året som gått. Jag vet att det har varit mycket uppskattat tidigare år. I listan finner ni produkter som nödvändigtvis inte har lanserats i år men som jag har använt väldigt mycket. Vissa är favoriter sedan länge medan andra är nya. Hoppas ni gillar det, enjoy! :-)

skönhetsfavoriter

Årets favoritbaser

Budget: Helt klart NYX professional makeup Bare with me Tinted Skin Veil som ni har sett flera gånger här i bloggen. Den smälter så fint på huden och jag får alltid kommentarer om att min hud ser flawless ut när jag bär den. Jag använder 04 Natural Soft Beige.
♥ Mellan: Your skin but better CC cream från It Cosmetics sitter verkligen på plats hela dagen och är superdryg. Man behöver bara lite, lite för hela ansiktet.
♥ Lyx:
Foundationstick från bareMinerals använde jag hela sommaren. Den finns i 20 nyanser (jag använder Birch och Bamboo som har varma undertoner) och har SPF25.
baser

Årets favoritconcealers

♥ Budget: Camouflage Concealer från IsaDora är helt klart min budgetfavorit. Den är dock väldigt torr i formulan så den kan bli kakig på dig med torr hud. Jag lägger den tunt runt ögonen och då lägger den sig inte i veck! 
♥ Mellan:
Perfect under eye concealer från Idun minerals är också riktigt bra. Den har bra täckning och sitter hela dagen.
♥ Lyx:
Bye Bye under eye concealer från it cosmetics har jag tipsat er om flera gånger under året, det kan ni knappast ha missat. Den är GRYM och så dryg att du bara behöver pyttelite för att täcka mörka ringar.

conceal

Årets favorit-highlighters

♥ Budget: Budget får bli den här highlightpaletten från NYX professional makeup, där du får väldigt mycket för pengarna.
♥ Mellan: Nablas Skin Glazing Highlighter är så himla fina och ser nästan blöta ut på huden. Älskar dom!
♥ Lyx: Får (även i år) bli Beccas Shimmering Skin Perfector som har varit en favorit i många år. Dock värt att tillägga är att jag har använt samma i flera år, och den är inte slut än!
highlight

Årets favorit-läpprodukter

♥ Budget: Gloss Stick Stylo från IsaDora lanserades i våras och sedan dess hittar man en i min jackficka. Så skön på läpparna och ger perfekt mängd färg som vardagsläppstift.
♥ Mellan: Egentligen inte så mycket billigare än den ovan men ändå. Cliniques Chubby Sticks är så härliga på läpparna. Dom ger lite mer färg men man behöver inte vara orolig att det ser dumt ut efter ett tag för dom “försvinner snyggt” om ni förstår vad jag menar. Min favorit är färgen Super Strawberry.
♥ Lyx: Den här favoriten har hängt med länge, nämligen Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Jag älskar färgen 05 Candy Shimmer :-)

läppar

Årets favoritrouger

♥ Budget: En favorit sedan många år men fortfarande en jag använder väldigt mycket. Milanis Baked Blush i färgen Bella Bellini. Det är en fin rosa färg med guldskimmer. Bilden nedan gör den inte helt rättvis, se mitt eget inlägg och bilder här istället.
♥ Mellan: En ny favorit eftersom denna lanserades nu i höst. Nablas Skin Glazing i färgen Truth är så fin och ger sån glöd! Man behöver nödvändigtvis ingen highligher utan det räcker med den här :-)
♥ Lyx: Har jag nog inte visat er i bloggen men jag har använt mitt Gen Nude Powder Blush från bareMinerals en hel del under året. Sammetslent puder som ger en väldigt naturlig look. Inte en massa skimmer utan bara en fräsch färg.
rouge

Årets favoritbronzers

♥ Budget: Joli Bronze från L’Oréal är faktiskt väldigt fin och du får mycket produkt för pengarna.
♥ Mellan: Kokosdoftande murumuru bronzer från Physicians Formula är så lätt att applicera och den smälter in i huden! Den här använder jag faktiskt nu på vintern också. Tror inte jag hört nån som inte gillar den här bronzern, utan alla älskar den.
♥ Lyx: Invisible Bronze från bareMinerals är precis vad namnet säger, nästan osynlig på huden. Fast på ett bra sätt. Det är ganska svårt att misslyckas med den här bronzern, resultatet blir väldigt naturligt och färgen går att bygga upp.
bronzer

Årets favoritpaletter

♥ Budget: Det här är faktiskt en relativt ny favorit, men sen jag fick hem den har jag använt den så gott som varje dag. Always golden eyeshadow palette från Morphe är väldigt prisvärd!
♥ Mellan: Också en ny favorit men oj vad Dreamy 2 palette från NABLA är fantastisk. Ni har väl inte missat mitt inlägg där jag swatchar denna palett?
♥ Lyx: Natasha Denonas paletter är LYX. Pigmenten är fantastiska och färgkombinationerna i paletten Gold är magisk. No more words needed.

 

paletter

Årets favoritmascaror

♥ Budget: On the Rise från NYX professional makeup är en riktigt, riktigt bra mascara. Det går att bygga upp massor av volym utan att den klumpar sig och den sitter även riktigt bra under dagen. Helt klart värd att testa om ni inte redan gjort det!
♥ Mellan: Snapsacara från Maybelline får bli mitt mellan-tips. En riktigt bra mascara som separerar fransarna fint, sitter bra under dagen och är lätt att tvätta bort.
♥ Lyx: Alltså mascaran Caution Extreme Lash från Hourglass är så förbaskat bra!! Om det inte var för att den dyr så hade jag köpt på mig ett helt lager.

mascara

Årets favoriteyeliners

♥ Budget: Epic ink liner från NYX professional makeup är en budgeteyeliner som är riktigt bra! Den har en smal spets som gör det enkelt att få till en bra vinge och sen sitter den bra under dagen också. Enda minus är att penpetsen blir lite torr efter ett tags användning.
♥ Mellan: En ny favorit för i år är Cliniques Pretty Easy Liquid Eyeliner Pen som är knivskarp och SÅ enkel att få till den perfekta vingen med! Sitter såklart kvar hela dagen också. Det här är min absoluta favorit just nu.
♥ Lyx: Tattoo Liner från Kat Von D har varit med ett tag men den är fortfarande en av dom bästa eyelinerna på marknaden enligt mig.
eyeliner

Årets favoritbrynprodukter

♥ Budget: Jag har inte använt Tame & Frame Brow Pomade från NYX professional makeup sååå jättemycket i år, eftersom jag mest använt den ni ser nere på “lyx” men den är helt klart värd att spana in!
♥ Mellan: Nablas Brow Pot är fortfarande en favorit efter många år. Jag gillar att dom har lite kallare färger att välja bland. Min tog dock slut tidigare i år och jag har inte kommit för mig att beställa någon ny..

♥ Lyx: Jag har snart nåt botten på min Brow Master Brow Gel från bareMinerals säger en hel del om hur mycket jag gillar den! Om jag kommer köpa en ny när den tar slut? Ja! Penseln som ingår är också riktigt bra.

brow

Årets favoritdofter

♥ Budget: Jag köpte faktiskt Ralph Laurens Big Pony Pink på taxfreen när vi skulle till Grekland och jag har snart använt upp hela flaskan. Det är en perfekt vardagsdoft, en sån där man kan dra på när man ska iväg och handla, eller träna osv.
♥ Mellan: Har nog aldrig fått så många kommentarer från folk runt omkring mig som när jag bär Olympea Aqua från Paco Rabanne. Den är SÅ jag!

♥ Lyx: Jag tror att Maison Francis Kurkdjians Baccarat Rouge 540 är den dyraste doft jag äger. Den osar lyx och då den är lite speciell så bär jag den bara vid speciella tillfällen. I år har jag burit den vid olika tillställningar och events :-)

doft

Årets favoritverktyg

♥ Budget: Den här lilla puderborsten från Real Techniques har jag använt i stort sett varje dag sen jag köpte den. Själva borsthuvudet är fullstort medan skaftet är kort = mer plats i sminkväskan. Finns även foundation och rougeborste i mini-size.
♥ Mellan: Det är faktiskt skillnad på svamp och svamp, konstigt nog. Den här makeupsvampen från Fenty Beauty har kommit att bli min favorit under året! Jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är, men det är väl för att den inte är för hård, och inte för mjuk.. och ger ett flawless resultat helt enkelt!

♥ Lyx: Den här brynborsten från The BrowGal har perfekt storlek, är tunn och är inte för mjuk i borsten. Min favoritborste till bryn!

verktyg1

Hoppas ni gillade detta inlägg! Det har nämligen tagit mig X antal timmar att sätta ihop det, hehe. Men vad gör man inte för sina härliga läsare :-) Kram på er!! ♥

7 Comments

 • Lotta
  19 December, 2019 at 15:02

  Jag gillar sådana här inlägg, så tack så mycket! Tycker man får bra tips. Bra också att du delat in det i budget-mellan-lyx.

  Reply
  • Jenny
   19 December, 2019 at 21:33

   Håller med! Uppskattar verkligen sådana här inlägg 🙌

   Reply
   • isastar
    19 December, 2019 at 21:36

    Vad kul att höra! Tack! ☺️

    Reply
  • isastar
   19 December, 2019 at 21:36

   Va roligt! Tack ☺️

   Reply
 • Amel
  20 December, 2019 at 12:52

  Jätte bra med indelning i kategorier och prisklass. Blivit nyfiken på många, tack så mycket. 😊

  Reply
  • isastar
   20 December, 2019 at 14:36

   Vad kul!! Hoppas det blir nya favoriter för dig med ☺️

   Reply
 • Maria
  20 December, 2019 at 15:18

  Ja vilket toppeninlägg. Så roligt och bra. Tack för det och trevlig helg. ☺

  Reply

Leave a Reply