Meny
MINA MAKEUPLOOKER

Julmiddag & Sminkning

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon på er!

Nu ska vi strax köra upp till Sundsvall. Vi ska bara packa ihop det sista och sen bär det av. Ikväll ska vi på middag hos min bästa vän. Hon och hennes kille fick barn i oktober (ni kanske minns att vi anordnade en babyshower för henne i höstas?) och hennes kusin fick också barn ungefär samtidigt som vi fick Tim. Förra nyåret firade vi alla 6 tillsammans och i år har vi alla fått barn så nu är vi 9! Så kul! haha :-)

Jag gjorde en sminkning tidigare i veckan som jag tänkte visa er idag. Den kändes annorlunda men nu när jag ser den på bild så är den väldigt lik många andra sminkningar som jag visat här på bloggen. Sorry för det, men det är oftast nånting sånt här det blir när jag ska göra en festlig makeup på mig själv.

14122019-IMG_9985

Jag valde att lägga en kall grå-brun skugga på ögonlocket. En varm kamelfärgad skugga i globen och sen en mörkare brun som jag la på yttersidan av ögonlocket och suddade in i globen. Jag tycker det kan bli riktigt fint att blanda varma och kalla toner tillsammans.

palett-morphe

Paletten från Morphe heter Shimmer Nature och ni hittar den för 299kr HÄR.

14122019-IMG_995714122019-IMG_9959

Fransarna heter Ellen och kommer från Depend. På läpparna har jag Yves Saint Laurent Tatouage Couture i färgen 30 Outrageous Red

Kram på er! ♥

2 Comments

 • Lotta
  22 December, 2019 at 08:52

  En väldigt fin sminkning!

  Reply
  • isastar
   22 December, 2019 at 14:15

   Tack! ☺️

   Reply

Leave a Reply