Annandag jul

Hej!

Jag försökte blogga igår men det funkade inte. Allt bara stod och tuggade. Vet inte om det var fel på wordpress eller vårat internet men nu funkar det iaf igen 🙂

Igår åkte vi till Norrhassel där min pappas släkt har hus. Vi har alltid, så länge jag kan minnas, delat upp julen i två. På julafton har vi firat med mammas sida av släkten och på juldagen har vi firat med pappas. Det blir lättast så, annars blir vi för många. Från och med förra året har vi istället börjat ses med pappas släkt den 26e, av olika anledningar.

Pappa åkte med oss i våran bil.

Tim somnade och sov sen hela vägen. Skönt, hehe! Det är full fart på honom hela dagarna och han försöker haka på kusinerna som är äldre än han.

img_6816

Här är våran nya bil förresten. Tror inte jag visat den? Den ser i princip ut som den förra men det här är en nyare modell.. och kombi. Småbarnslivet 😉

När vi kom fram fick Tim lite lunch och vi andra fikade.

Min kusin hade köpt ädelost med päron och saffransost. Har ni smakat dom? Ädelosten gick väl an men saffransosten var ganska konstig tyckte jag, haha. Ädelost på pepparkaka är dock sjukt gott!

Sen var det dags för lite utelek innan det blev mörkt. Thomas skjutsade alla ungarna runt, runt, runt 🙂

Fun fact! Om ni tittar på jackan som Thomas har på sig så är det en logga med Upplev Mer. Det är min kusins företag och dom har guidade takvandringar i både Sundsvall och Stockholm. När jag var yngre så jobbade jag faktiskt som takvandringsguide! Både här i Sundsvall och i Stockholm.. så jag kan faktiskt en hel del historia om båda städerna 🙂

Nu kommer strax våra vänner på besök med sin lilla bebis. Vi hörs! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..