En natt på Knaust

God morgon!

Igår kväll gick vi till restaurang Kung Louie och åt en pizza, sen handlade vi lösgodis på Hemmakväll, la oss i hotellsängen och såg på film när Tim hade somnat. Så mysigt! Imorse klev vi upp strax före 8 och möttes av en rosa himmel. Så fint! Hur härligt är det inte att vi börjat gå mot ljusare tider igen?!? 🙂

Vi klädde på oss och knatade ner till frukosten. Det är fasiken det bästa med att bo på hotell tycker jag! Frukostbuffén här på Knaust gjorde oss inte missnöjda. Alltså där fanns ALLT! En av dom bästa frukostar jag varit på. Över lag är det ett väldigt fint hotell. Det bor många barnfamiljer här men är kanske inte så barnanpassat egentligen. Det är många små trappor lite här och där så man tar sig inte fram med barnvagn så lätt. När vi checkade in hade dom missat att vi skulle ha en spjälsäng på rummet och alla var slut. Det löste sig dock efter en stund. När vi kom ner till frukosten var alla barnmatstolar upptagna osv. Det löste sig dock också efter en liten stund då vi fick en annan familjs stol. Så, det funkar fin fint med barn men det är inget sunwing såklart 😉

Nu ska vi strax checka ut. Vi tänkte promenera hem till mina föräldrar eftersom dom bor ganska nära stan. Vi ska i princip bara hem och vända för att åka till Himlabadet (äventyrsbad) med mina syster och hennes familj. Blir kul! Tim älskar ju att bada så han kommer gå bananas.

Kram på er!

 1. Anne-Li skriver:

  God fortsättning!
  Frukosten på Knaust är så bra! Det var länge sedan jag bodde där. Hur var rummet?

  Vi bor i Härnösand och ibland på liven har vi startat med frukost på Knaust med barnen för att sedan gå på Himlabadet. 😀

  1. isastar skriver:

   Tack detsamma! 🙂 Den var verkligen toppen, rummen lika så. Vårat rum var riktigt rymligt och hade högt i tak 🙂 Va mysigt, det är ju en perfekt familjegrej att komma iväg på! Kändes som vi hade varit på semester även om det knappt var ett dygn vi var borta, hehe 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..