Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Personliga julklappar

Innan jul bad min pappa mig och min syster att gå ner i förrådet här hos mina föräldrar för att gå igenom några kartonger med våra gamla grejer. Det var allt ifrån leksaker till skolböcker och teckningar. Varför sparar man på sånt egentligen?! Man ba, åhh här är min gamla mattebok sen tredje klass. Den ska jag läsa ikväll. Not! Det samlas ju bara i ett förråd och blir liggande i flera år tills det slängs. Jag slängde det mesta som var mitt kan jag säga. Det roliga var dock att direkt när jag såg en teckning så kunde jag avgöra om det var min eller min systers. Min syster har alltid varit s u p e r d u k t i g på att rita och måla, även som barn. Hon har alltid målat allt ifrån djur till människor och landskap. Hon har ju även gjort dom stora tavlorna som vi har hemma hos oss.

I julklapp i år så fick jag och Thomas en tavla på Tim som hon gjort i akvarell. Så himla fin!!! Man ser direkt att det är han. Det är så himla roligt att få något personligt som detta. Nu ska vi bara hitta en bra plats att hänga den på där hemma.

Och på tal om att hänga så fick Tim en jättefin klädhängare som hon också gjort.

Hon har gjort likadana till sina barn fast med andra djur. Tror hennes äldsta son har typ en med en zebra, elefant, giraff och krokodil.

Hon har förresten en hemsida om ni vill se mer eller beställa något! Ni hittar den HÄR.

Kram ♥

156 Comments

Leave a Reply