Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / BARN / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Avène Eau Thermale

Inlägget innehåller en annonslänk

18122019-IMG_0082

Hej vänner!

Hur mår ni? :-) Jag tog lite ledigt här ifrån bloggen igår. Vi slappade hela dagen och sen gick på bio igår kväll och såg nya Star Wars med min syster. Jag har egentligen aldrig varit ett fan av Star Wars och har inte sett dom äldre filmerna men jag tycker om äventyrsfilmer så jag ser dom ändå :-)

Idag är det våran sista dag här i Sundsvall. Mamma och pappa ska börja renovera om köket imorgon så det kommer bli kaos = bättre att åka hem ;-) plus att det ska bli skönt att komma hem efter att ha varit borta i nästan 2 veckor. Jag har lite smått börjat packa ihop alla våra grejer och insåg när jag kikade ner i necessären att jag inte visat er den här sprejen med thermalvatten från Avène.

Den innehåller varken parfym eller alkohol och är därför perfekt för dig med känslig hud. Thermalvatten är vatten som är taget från källor där medeltemperaturen är högre än normalt. Vattnet värms upp från en geotermisk källa och innehåller många lugnande mineraler som kommer från bergsgrunden. Det finns många olika källor med thermalvatten runt om i världen och just detta vatten kommer från Frankrike.

18122019-IMG_0084

Den här sprejen vårdar känslig och irriterad hud, men kan även användas om man t.ex. bränt sig i solen, har rodnad, fått ett insektsbett eller har raksveda. Man kan också spreja lite över ansiktet efter träningen eller på sommaren för att svalka sig. Den är till och med så snäll mot huden att den kan användas på bebisar om dom t.ex. har blöjeksem eller är torra. Tim blir väldigt torr på kroppen just nu när det är vinter så vi sprejar denna på hans rygg och mage. Man sprejar den lätt över huden och sen kan man klappa lite ovanpå om man vill att den går in snabbare.

Priset ligger på 79kr och ni hittar den HÄR.

Nu ska jag fortsätta packa och sen hälsa på min mormor en sväng. Kram på er!

2 Comments

 • Matilda
  2 January, 2020 at 18:26

  Bästa mot soleksem som finns! Har testat alla möjliga kortisonsalvor men denna spray är enda som faktiskt lugnar ner huden!

  Reply
  • isastar
   3 January, 2020 at 21:10

   Brukar också kunna få soleksem. Tack för tips, ska testa den till det också!

   Reply

Leave a Reply