Analogt

Img 7154.jpg

Hej!

Hoppas ni haft en fin söndag. Vi har varit ute och shoppat lite smågrejer, fikat och bara tagit det lugnt. Härligt med en långhelg tillsammans så här i slutet av julledigheten.

Jag köpte bland annat en almanacka inne på Granit. Thomas tycker att jag är ”jätte-analog” som kör papperskalender. Haha! Nån fler än jag som föredrar papperskalender istället för digital kalender i telefonen? Älskar att sitta och skriva in, planera och se allt tydligt framför mig.

Img 7151 1.jpg

Men när det kommer till shopping så är jag faktiskt väldigt digital. Älskar att handla på nätet, som ni vet vid det här laget. Klickade hem lite grejer nu ikväll. Bland annat ett sparkskydd till bilen. Dels för att Thomas är pedant med nya bilen men också för att den har en hållare för iPad. När vi körde hem från Sundsvall så insåg vi att det numera är svårt att underhålla Tim i 4-5 timmar när han bara stirrar in i ett säte, så framöver kan han se på Babblarna 🙂

Nu ska vi fortsätta se en ny serie som vi börjat se. Den heter Messiah och finns på Netflix. Än så länge verkar den lovande! Nån av er som sett den?

Kram på er!

  1. Lotta skriver:

    Gillar också sån gammal hederlig kalender! Man har bättre överblick tycker jag. Tror det är en killgrej, att det ska vara på dator/mobil.

    1. Ja, precis! Jag är så rädd att det blir något fel och saker försvinner i digitala kalendrar. Litar inte helt på dom.

  2. Emmy skriver:

    Jag håller med dig, papperskalender ska det vara.!

    1. Skönt att jag inte är ensam! hehe 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..