ANNONS

Lingerie Push-Up

/

Inlägget innehåller annonslänkar

18122019-IMG_0091

Hej!

Sitter och tittar på Tim i babymonitorn i detta nu. Han sov i sitt eget rum för första gången igår och vi provar ikväll igen eftersom det gick så bra 🙂 Eller ja, för Tim gick det bra men jag och Thomas kände oss helt ensamma som inte hade honom bredvid oss. Vi har kommit fram till att vi alla tre sover bättre om han sover själv. Han vaknar ibland på natten och ligger och grejar, småsnackar och har sig och då vaknar vi. Sen när vi går och lägger oss på kvällarna väcks han utav oss osv. Nu kan vi dessutom se på TV i sovrummet på kvällen igen, hehe!

Nå väl! Jag tänkte visa er NYX professional makeups Lingerie Push-Up Long Lasting Lipstick idag. Det är lite tjockare läppennor med krämig, matt formula som man skruvar upp. I andra änden finns en liten pennvässare så att man enkelt får den spetsig igen.

18122019-IMG_0094

Det finns 12 färger varav jag har 5 som ni ser nedan. Min favorit är Exotic.

18122019-IMG_0097

French Maid, Embelishment, Exotic, Push Up & Bedtime Flirt.

Priset ligger på 149kr styck.

Nu ska vi fortsätta se Messiah på Netflix. Håll tummarna för att Tim sover bra inatt. Kram på er! ♥

0
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00