Meny
BARN / INREDNING / ÖVRIGT

Tooth Fairy

Inlägget innehåller annonslänkar25102019-IMG_8999

Hej vänner!

Hur mår ni? Sedan Tim började krypa är det verkligen full fart här hemma. Jag hinner inte sätta mig ner och blogga på dagarna längre. Funderar på att börja med instastory mer. Skulle vara kul att göra lite mer “rörligt”. Vad tror ni om det? Skulle ni vilja följa mig där?Förutom att Tim är snabb som en liten vessla så är han dessutom i nån separationsfas och gråter så fort jag lämnar ett rum eller han inte ser mig. Som om det inte var nog så har även dom två övre framtänderna börjat kika fram. Allt på en och samma gång :-)

På tal om tänder så vill jag visa er den här fina tandfen som jag köpte för säkert 4 månader sen.

25102019-IMG_9001

Anledningen till varför ja inte kunde visa den direkt var för att det var en julklapp till min bästa kompis dotter. Men nu har hon fått den och då kan jag visa den :-) Det är en liten låda som ser ut som en tändsticksask och inuti så ligger det en liten söt musdocka och en liten plåtask att samla mjölktänder i.

25102019-IMG_902325102019-IMG_9010

Hur söt? Var bara tvungen att köpa den!

25102019-IMG_9035

Sparade ni era tänder när ni var små?

Jag hittade den hos Illum Bolighus men såg att den finns online HÄR också. Finns även i blått som jag funderar på att köpa till Tim. Vill att han också ska ha en sen när han börjar tappa mjölktänderna :-)

Ha en fortsatt fin kväll!

12 Comments

Leave a Reply