Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / EVENTS / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Daisy Beauty Expo 2020

Inlägget innehåller annonslänkar

Img 7307.jpg

Hej

Idag var det äntligen dags! Att få börja ett nytt år med Daisy Beauty Expo är alltid lika kul. Att få lämna mammarollen hemma, umgås med vänner och bara nörda skönhet en hel dag var både underbart och välbehövligt. I år var det inte riktigt lika många utställare, men det var nästan lite skönt för huvudet blir alltid fullproppat med information. Fortsätt scrolla om du vill se lite av dagen :-)

Img 7354.jpg

En av de första montrarna vi besökte var Depend. Dom har gjort ett samarbete med Marcel, youtuber och en branschkollega till mig, där han har fått tagit fram egna fransar. Eftersom jag inte hann ta på mig lösfransar på morgonen så bad jag Marcel om hjälp.

Img 7254.jpg

Utan och med. Tänk vad fransar kan göra skillnad! HÄR hittar ni fransarna som Marcel valde till mig. Dom är nya i sortimentet och superfina! Det var så många som kommenterade dom under dagen. Även om dom ger mycket effekt så ser dom naturliga ut.

Img 7356.jpg

Och eftersom det var flera som frågade… det HÄR glossiga läppstiftet har jag på läpparna :-)

Img 7265.jpg

Lina passade på att få lite nagelfix.

Img 7299.jpg

Img 7321.jpg

Det var en hel del nya märken jag inte sett förut, bland annat det här svenska brun-utan-sol märket Mr & Mrs Tannie. Som jag förstod det så finns dom inte till försäljning ännu men så snart dom finns hos en återförsäljare så säger jag till. Jag fick även med mig några produkter hem som jag ska prova och utvärdera!

Img 7333.jpg

Hos svenska Skintology fick vi göra egna serum. Jag gjorde en med hyaluronsyra och niacinamide :-)

Img 7233.jpgImg 7236.jpg

På plats var också Pixi Beauty, så kul! Vi fick blanda egna ansiktsmister och kika på sminknyheter.

Img 7314.jpg

Ett annat märke jag är väldigt sugen på att prova är Bilou. Det är ett tyskt märke som grundades 2015 och har ett sortiment med väldoftande body lotions och shower foams (älskar!). Dofterna var barnsligt goda.

Img 7315.jpgImg 7317.jpgImg 7318.jpg

Ardell visade upp nya ögonskuggspaletter som vi fastnade för. Vi var ett helt gäng makeupartister, som med stora ögon stod och swatchade alla skuggor. Pigmenten är sjukt bra och priset ligger på endast 189kr för en palett med 15 skuggor. Jag vill ha alla!!

Img 7304.jpg

Svenska Acasia brukar ha som tradition att lansera en ny produkt i samband med Daisy Beauty Expo och detta år var inget undantag. Idag lanserade dom därför Hyaluronic Super Serum. Ett serum fullproppat med mumsiga ingredienser. Jag ska prova och utvärdera. Återkommer!

Img 7300.jpg

Vackra makeupborstar från Luxie.

Img 7301.jpg

Och fransar från House of Lashes.

Img 7278.jpg

bareMinerals lanserar en helt ny hudvårdsserie som fokuserar på att trolla bort porer. Jag säger ja tack!

Img 7232.jpg

N.C.P Essentials är också ett nytt spännande märke med skådespelerskan Noomi Rapace i spetsen. Ni har kanske sett deras parfymer? Den här eye makeup removern ska också vara fantastisk. Jag kommer berätta mer om det här märket framöver.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Det här är bara ett axplock av allt vi fick se och testa idag. Jag har fått med mig en del prover hem som jag ska testa och berätta mer om framöver. Nu ska jag lägga mig på soffan och njuta lördagskvällen. Hoppas ni gör detsamma :-)

Kram på er!

6 Comments

 • Nettan i sumpan
  13 January, 2020 at 09:48

  Låter intressant med nya BUS med randig förpackning. Gärna en recension .

  Reply
  • isastar
   13 January, 2020 at 15:58

   Självklart, ska testa och återkommer! :-)

   Reply
 • Anette
  13 January, 2020 at 10:44

  Vad kul med så många nya produkter! Bilou är stort här i Tyskland, luktar så smarrigt och skummet är så tjockt och lent.

  Reply
  • isastar
   13 January, 2020 at 15:57

   Jaha, det kan jag tänka mig! Vad kul att det är bra produkter, hoppas det kommer gå bra för dom här med :-)

   Reply
 • Kashaya
  16 January, 2020 at 16:31

  Vad fina Marcel fransarna var på dig!

  Reply
  • isastar
   17 January, 2020 at 20:26

   Tack, men dom som Marcel satte på mig var inte hans egna utan deras wispies :-)

   Reply

Leave a Reply