Måndag

God morgon!

Jag är helt slut efter helgen. Känner mig typ bakis fastän jag inte druckit en droppe alkohol. Det har varit tidiga mornar och långa dagar så vi ska bara ta det lugnt idag. Tim håller på somna (hans första nap) och jag ska dricka en kopp te och lägga mig i soffan strax. Hoppas kunna slumra i några minuter så jag får lite mer energi. Så den här bilden är obviously inte från idag 😉

Den här veckan åker Thomas till Kanarieöarna på jobb så min mamma kommer hit.

Förresten. Jag är typ i en svacka.. vet inte vad jag ska blogga om. Känns som det är skittråkigt för er att läsa om vad jag och Tim gör på dagarna, eller? Ni får gärna kommentera vad ni vill läsa om!

Kram på er ♥

 1. Anette skriver:

  Gillar också mixen och att du lägger ner så mycket tid på inläggen! De känns genomtänkta och med fina bilder och intressant innehåll!

  1. isastar skriver:

   Tack så jättemycket, det blir jag glad av att höra!! 🙂 kram!

 2. Malin skriver:

  Jag håller helt med båda föregående kommentarer. Jag har inte följt dig jättelänge men är så glad jag fann din blogg 😀 Uppskattar att du skriver om vardagshändelser och ibland ger tips om inköp och skönhet osv. Mixen är väldigt bra, jag är faktiskt väldigt imponerad över att du har så mycket att skriva! 😍👌

  1. isastar skriver:

   Åh vad jag glad jag blev av din kommentar, och att du hittat hit! 🙂 Tack snälla!

 3. Tova skriver:

  Jag tycker att dina inlägg är positiva och trevliga. Kul med resor, nya vyer både inom och utanför Sverige. Gillar extra mycket när du visar nyheter inom hudvård och make-up, både från mässor och hemmavid, så att jag vet vad nytt jag kan hålla utkik efter.

  1. isastar skriver:

   Tack snälla, vad glad jag blir! ☺️ ska visa mer av alla nyheter från mässan så håll utkik! Kram

 4. Emmy skriver:

  Jag gillar mixen av skönhet, mamma livet, tips, inköp osv. Alla inlägg måste inte vara från en händelserik dag. En fundering från soffan mellan blöjbyten är oxå livet. 😊

  1. isastar skriver:

   Tack för din kommentar! Vad glad jag blir att du gillar mixen. ☺️ Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..