ANNONS

Måndag

/

God morgon!

Jag är helt slut efter helgen. Känner mig typ bakis fastän jag inte druckit en droppe alkohol. Det har varit tidiga mornar och långa dagar så vi ska bara ta det lugnt idag. Tim håller på somna (hans första nap) och jag ska dricka en kopp te och lägga mig i soffan strax. Hoppas kunna slumra i några minuter så jag får lite mer energi. Så den här bilden är obviously inte från idag 😉

Den här veckan åker Thomas till Kanarieöarna på jobb så min mamma kommer hit.

Förresten. Jag är typ i en svacka.. vet inte vad jag ska blogga om. Känns som det är skittråkigt för er att läsa om vad jag och Tim gör på dagarna, eller? Ni får gärna kommentera vad ni vill läsa om!

Kram på er ♥

8
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00