Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Happiness in a box!

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller annonslänkar

Img 7394.jpg

Hej!

Tack för era fina kommentarer igår ♥ Vad glad jag blir att ni ändå gillar mixen av inlägg här på bloggen. Ni fick mig att inse att det kanske inte alltid måste vara något superspännande som hänt utan att ett vardagsinlägg ibland räcker.

Idag ska vi till öppna förskolan… igen. Tim älskar att vara där. Han får ju chansen att röja runt och leker med leksaker och andra barn. Här hemma blir han uttråkad. Jag längtar tills han börjar gå och sommaren är här. Då kan vi vara ute och leka! :-)

Men, nog om det. Ni var några som skrev att ni gillar att se nya produkter så jag tänkte visa er några produkter jag nyligen beställt från Lyko!

Img 7395.jpg

Happiness in a box.. indeed!

Img 7398.jpg

Nu när julen är över återgår jag till rosa lack igen. Jag köpte färgen “Creamy Silk” för första gången förra sommaren och har använt den jättemycket sedan dess. Det vet ni som hängt med här i bloggen. Det är en fräsch rosa färg utan att det blir skrikigt. Kör samma på tånaglarna och extra fint är det när man är lite brun. Det här är ju ett akryllack så det måste härdas med en uv-lampa men sen sitter det ca 1-2 veckor. Som ni ser börjar det släppa lite smått på mig nu och då är det bara att dra av lacket och lacka nytt! Jag älskar dom här lacken.

Img 7402.jpg

Sen klickade jag faktiskt hem ett rouge. Jag har rouger i mängder och behövde egentligen ingen ny men jag kunde inte slita mig från denna. Det heter Melon Dollar Baby och kommer från L’Oréal. Den har en rosa ton med ett svagt guldskimmer.. och den doftar vattenmelon!

Img 7400.jpg

På min lista över skönhetsfavoriter 2019 såg ni min lyxfavorit Clarins Instant Light Natural Lip Perfector och eftersom min var på väg att ta slut så klickade jag hem en ny. Färgen är 05 Candy Shimmer. Har ni inte testat dessa så måste ni, ni kommer älska dom!! Om inte annat måste ni lova mig att gå och sniffa på en i butik. Dom doftar vaniljkola och man vill bara äta upp det, hehe.

Img 7405.jpg

Det här är också lyx för mig – schampo och balsam från Ola Plex. Dessa är helt sulfatfria men löddrar ändå (jag vill att det ska löddra) och innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningarna i håret. Det gör att håret blir starkare och inte slits av när man kammar det, sätter upp det, gnuggar huvudet mot kudden om natten osv. Helt fantastiska och dessutom väldigt dryga. Jag behöver en klick stor som en femkrona för hela mitt långa, tjocka hår. Ä l s k a r !

Img 7403.jpg

På tal om hår så fick det även bli den här mousse-toningen från Goldwell i färgen beige silver. Jag har använt den en gång förut och köpte den då hos frisören som rekommenderade mig den. Som blond blir mitt hår gärna varmt men den här toningen gör det kallare utan att det blir lila. Den har nämligen en mer beige ton än silverschampo. En flaska räcker ca 2 ggr för mitt långa hår och är perfekt att använda mellan frisörbesöken för att fräscha till färgen.

Img 7407.jpg

Och sen… nu kommer mina fellow skönhetskollegor sucka. Jag älskar rengöringsservetter. På kvällen vill jag bara få bort mitt smink snabbt. När jag är trött ska det gå fort. Jag har provat alla möjliga märken på servetter (trust me) och dessa är en av dom bästa! Dom innehåller micellärt vatten som rengör på djupet. Nu på mässan jag var på i helgen så visade bareMinerals att dom också inom kort kommer lansera våtservetter med micellärt vatten. Om jag ska ha dom? Hell yes!

Img 7406.jpg

Och sist men inte minst fick det bli ett balsam till min kära mor. Hon använder den här serien från Kérastase och jag testade den nu i jul när jag var hemma. Den motverkar att hårets färg mattas av när man har färgat det. Dessutom gör den håret mjukt och följsamt. Funderar på att klicka hem både schampoo och balsam till mig själv från denna serie när mitt Ola Plex är slut.

Nu vaknade Tim från sin middagslur så nu ska vi gå iväg till öppna förskolan. Ha en fortsatt fin dag! Kram

4 Comments

 • Nettan i sumpan
  15 January, 2020 at 13:47

  tack för alla fin tips, nyfiken på servetterna och Kérastaseprodukterna!

  Reply
  • isastar
   15 January, 2020 at 20:30

   Tack, vad kul! :-)

   Reply
 • Annika
  17 January, 2020 at 11:16

  Jag måste prova Lackryl! Har en lampa sen Depend-tiden så det är bara att köra.

  Reply
  • isastar
   17 January, 2020 at 20:27

   Ja! Testa! :-)

   Reply

Leave a Reply