ANNONS

Ansiktsbehandlig hos Babor

/

Hej!

Hoppas ni haft en fin torsdag 🙂 Jag, mamma och Tim åkte in till stan imorse då jag hade bokat in mig och mamma på ansiktsbehandling hos Babor. Butiken ligger på Humlegårdsgatan 13 (precis bredvid sturegallerian) och är Babors flagshipstore. En trappa ner hittar man ett antal behandlingsrum där dom utför allt ifrån quick-fix behandlingar till mer avancerad microneedling.

Väl på plats fick vi börja med en kopp ros-te. Inte riktigt min favorit men den skulle verka anti-age så de va bara att dricka upp. Haha!

Jag började och under tiden tog mamma hand om Tim. Sen byttes vi av när det var hennes tur. När jag la mig i stolen och tittade upp i taket så möttes jag av denna text. Kände verkligen att jag behövde det här idag. Tim sov ganska oroligt inatt så jag var jättetrött.

Jag och mamma gjorde en varsin ”quick fix” som ger glow åt en trött och torr hud. Det hela började med en grundlig rengöring. Sen fick vi ett serum som innehöll bland annat A och C-vitamin samt retinol. Det pirrade och sved lite i huden på mig. Skönt! Jag gillar när det känns, då vet man liksom att det funkar. Sen fick vi en härlig silver sheetmask som stramar upp huden samtidigt som vi fick arm- och hand- och nackmassage. Så härligt! Allt varvades med varma handdukar och avslutades med en lyxig ansiktskräm som ger maximalt med lyster.

En sämre torsdag kan man ju ha!

Den här lilla sötnosen var så snäll hela tiden med han väntade på oss ♥

Så härlig känsla efteråt! Den här bilden var inte tänkt till bloggen, men jag bjuder på den. Ville bara se om lystern syntes på bild. Och det gör den, väl? 🙂

Tänkte på det när jag låg där. Varför unnar man sig inte massage oftare? Jag och Thomas brukar alltid ta massage när vi är utomlands men glömmer alltid bort de här hemma. Har ni tips på något bra massage-ställe här i Stockholm?

När vi var klara hos Babor så gick vi till Grodan och åt lunch. Sen gick vi till Åhléns och jag shoppade lite kläder till Tim. Ska visa er men nu måste jag packa, imorgon åker vi till Sundsvall igen.

Kram på er!

4
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00