Musslingar

Hej!

Nu är vi i Sundsvall igen 🙂 Mamma satt bak i bilen med Tim hela resan. Han är ju lite svårare att underhålla nu så jag klickade hem ett sparkskydd till bilen med en iPad-ficka för nån vecka sen. Skitsmart! Han lite för liten för film ännu och tappar intresset efter en stund (han lyssnar mest på sångerna) men sen när han blir lite äldre kommer den vara perfekt! Vi har även en playlist på spotify med hans favoritsånger. Ni vet babblarna, blinka lilla stjärna, imse vimse spindel osv. 🙂

När vi kom hem till mamma och pappa så fick jag ta en powernap medan dom passade Tim. Lyxigt! Man blir rätt så trött av att sitta och köra 40 mil ändå.

Sen åkte vi till min faster som bjöd på blåmusslor. Alltså jag äääälskar musslor i vitt vin. Kan äta hur många som helst. Visste ni förresten att musslor heter musslingar på danska. Hur gulligt?? Jag säger hellre det än musslor, hehe.

Nu är jag SÅ mätt och hade väl egentligen tänkt att lägga mig på soffan men jag ska sitta och pyssla en stund först. Jag tog med mig Tims ”första år fotoalbum” som jag ska fylla i och sätta in foton i. Mina föräldrar har en fotoskrivare så jag ska passa på att skriva ut bilder nu medan jag är här.

Vi hörs imorgon. Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..