Vårnyheter

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

16012020-IMG_0198

Hej!

Hoppas ni mår bra 🙂 Här var vi igång tidigt imorse. Mamma och pappa ska renovera om köket så när IKEA öppnade kl 10 så hängde vi på låset. Allt är egentligen klart, dom skulle bara lägga beställningen så det gick ganska snabbt. Jag och Tim gick runt själva under tiden och jag fick med mig värmeljus och sånt där annat smått och gott samt en stor, vit låda. I källaren har vi vita lådor som vi förvarar kläder i och nu har Tim så många kläder som är urvuxna att han också måste ha en låda 🙂

På tal om kläder så måste jag visa er vad jag shoppade på Åhléns i förra veckan. Vi ska ju åka utomlands i mars och jag kan inte hålla mig, så jag har redan börjat köpa vårkläder. Främst till Tim då. Det är roligare att köpa kläder till han än till mig själv, hehe 🙂

16012020-IMG_0202

16012020-IMG_0201

Först fick det bli det här mjukis-setet med bin från Minimarket. Hur gulligt!? Kollade först på lite bodys och sånt men kunde inte slita mig från detta. Jag har börjat klä Tim i lite tvådelat men eftersom han fortfarande ålar på golvet är det inte helt optimalt ännu. Tog därför det här settet i lite större storlek för jag tänker att i mars kaaanske han kan gå (han kommer va 11 månader då och Thomas gick när han va 11 månader, hehe) eller i alla fall stå lite mer.

HÄR hittar ni tröjan. Hittar inte byxorna på nätet just nu men länkar dom sen om jag hittar dom. Såg nu att dom även har tillhörande tjocktröja och scarfs.

16012020-IMG_0195

Sen köpte jag ett par skor från Adidas. Dom här är ju SÅ söta så man dör. Tänk när han springer runt i dessa i vår/sommar!

Ni hittar dom HÄR.

16012020-IMG_0191

Sen köpte jag ett par jeans från Name it också. Dom har mudd nere i benen och är mjuka i midjan. Han har ett par jeans som vi använder väldigt mycket just nu så dessa fick också bli i en storlek större. Tycker det är så fint med jeans! Skorna kommer passa lika bra till dessa.

16012020-IMG_0197
16012020-IMG_0196

Åååh, nu längtar jag tills han kan ha dom här kläderna! Min lilla kille ♥

16012020-IMG_0204

Just det! Köpte även fler skedar från danska Done by Deer. Vi har redan ett set med dessa hemma men vi gillar dom så mycket så jag köpte några fler. Ni hittar dom HÄR och dom finns även i rosa HÄR.

Nu ska vi gå ut på barnvagnspromenad med min bästa kompis och hennes lilla dotter 🙂 Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..