Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

SWEED x Nikki Makeup

Inlägget innehåller annonslänkar

16012020-IMG_0236

Hej på er

Idag har jag suttit i frisörstolen i 5 timmar! Mamma och pappa tog hand om Tim så att jag kunde få unna mig lite färg och klipp. Så härligt och välbehövligt!! Hade inte gjort något med mitt hår (förutom mina egna folieslingor, hehe) sen innan Tim föddes. Hon fick klippa av en decimeter (hade inte behövts men jag ville) och sen blekte hon slingor med balayage-effekt för att det ska se naturligt ut när det växer ut. Ska visa er nån bild sen när jag kommer hem, åker hem till Stockholm imorgon :-)

Idag tänkte jag istället visa er några av dom senaste lösfransarna från svenska Sweed Lashes. Fransarna är framtagna tillsammans med makeup artisten Nikki_Makeup.

16012020-IMG_0238

Som ni ser så ser dom inte ut som “klassiska” fransar där man har en för höger öga och en för vänster. Dessa fransar är nämligen supertunna singelfransar som man sätter en och en, mellan sina egna fransar. Detta för att få ett så naturligt resultat som möjligt. Har man glesa fransar är dessa också perfekta att fylla ut med!

16012020-IMG_0249

NO-LASH_LASH

Den här varianten heter No Lash-Lash och har fransar i 4 olika längder. Sånna här fransar är väldig populära att använda i brudmakeuper just för att resultatet blir så naturligt. En annan fördel är också att om det kommer en tår (vilket det ofta kan göra under bröllop) så lossnar kanske bara en liten frans och inte hela fransraden, dvs om man hade satt en “vanlig” lösfrans som går längs med hela ögat. Förstår ni vad jag menar? :-)

No Lash-Lash kostar 249kr och kan återanvändas flera gånger om!

Hur gör man?
Man tar loss en frans med hjälp av en pincett. Sen doppar man själva “ryggen” på fransen i lite lim och låter limmet torka i ca 30 sekunder. Sen sätter man fransen där man önskar, och så nära sina egna fransar som möjligt.

Använd de kortare fransarna längs hela fransraden för att addera diskret volym och/eller applicera dom längre fransarna längst ut på ögat för mer effekt.

16012020-IMG_024016012020-IMG_024316012020-IMG_0245

nikki_clusterSen finns det även en variant som heter Cluster och dom kommer också med 4 fransvarianter – 2 singel i olika längder, 1 dubbel och 1 trippel klusterfrans. Detta är personligen mina favoriter!

14082018-s5r

Tycker du att det är svårt att fästa lösfransar där det är en frans för hela ögat så skulle jag rekommendera dig att testa dessa istället.

Cluster kostar 179kr och går såklart också att återanvända.

Kram på er!

No Comments

    Leave a Reply