Folieslingor med bayalage

 

God morgon! 🙂

Söndag betyder sovmorgon, i alla fall för mig. Jag och Thomas delar upp helgerna. Han får sovmorgon på lördagar och då tar jag Tim, sen får jag sovmorgon på söndagarna. Nu har vi precis käkat frukost och Thomas har lagt sig på soffan för att vila lite med Tim. Jag ska plocka undan och göra mig klar för dagen. Det är väldigt grått och trist ute men vi tänkte försöka komma iväg på en promenad. Kanske käka lunch nånstans.

IMG_7638

Jag kom på att jag glömt visa er hur mitt hår blev! Jag var ju hos frisören i Sundsvall. Jag gick till en tjej som jag aldrig varit hos tidigare, Cecilia hette hon och arbetar på Jess. Ung, jättetrevlig och noggrann som tusan. Hon fick klippa av 10cm (mitt hår växer som ogräs) och sen blekte hon massor med folieflingor, vissa bara mot hårbotten med balayage-teknik och sen vissa hela vägen ut eftersom jag ville ha riktigt vita slingor på vissa ställen. Jag hade redan en del mörkare slingor (min egen hårfärg) och dom ville jag behålla för att få lite skiftningar. Dessutom kommer det se mer naturligt ut när jag får utväxt sen.

IMG_7643

Kanske inte dom bästa bilderna (tog dom lite snabbt igår innan vi skulle iväg) men jag är supernöjd! Kommer lätt gå tillbaka till henne nästa gång jag är i Sundsvall 🙂

Nu ska jag skynda mig och duka av här innan killarna vaknar.

Kram!

 1. Annika skriver:

  Det var snyggt!
  Jag tycker inte alls att min frisör får till det/förstår vad jag vill ha numer. Går runt med nån slags havre som drar åt gult på skallen och muttrar.

  1. isastar skriver:

   Tack! Det är så tråkigt när det inte blir som man tänkt, för det kostar ju en del att färga och klippa. Men hjälper inte silverschampo eller så? Be henne lägga i en kall nyansering annars! Säg att du inte är nöjd med tonen.

 2. Lotta skriver:

  Jättefint! Förstår att du är nöjd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..