Glow med Glamglow

Inlägget innehåller annonslänkar

16012020-IMG_0262

Hej!

Idag tänkte jag att vi skulle kika på två ansiktsmasker från populära Glamglow. Brukar ni använda ansiktsmask? Jag är faktiskt dålig på det ska jag erkänna, men jag vill bli bättre och tänkte nu börja med dessa två. Ansiktsmask kan användas ca 1-2 gånger i veckan eller vid behov om huden känns livlös.

16012020-IMG_0269

Först har vi YOUTHMUD som är den mest ”klassiska” och kända ansiktsmasken som Glamglow har. Den togs fram för att användas ”backstage” i Hollywood men blev så populär bland alla kändisar att man började sälja den. Den exfolierar och lämnar huden slät och mjuk. Den innehåller bland annat vulkanisk pimpsten som minskar fina linjer och jämnar ut hudens struktur. Den passar både män och kvinnor med kombinerad eller fet hud.

16012020-IMG_0272

Den innehåller även Kaolin, en naturlig lera som är rik på mineraler som avgiftar huden och balanserar talgproduktionen utan att torka ut.

Priset på denna mask är i normala fall 485kr men jag såg att den är nedsatt till 388kr HÄR just nu.

16012020-IMG_0264

Sen har vi BERRYGLOW som är en krämig, näringsrik, lugnande och återfuktande ansiktsmask. Den innehåller hyaluronsyra (läs mitt inlägg om hyaluronsyra här) och jojobaolja som återfuktar, jämnar ut och skyddar hudens fuktbarriär.

16012020-IMG_0266

Sen innehåller den även probiotika som balanserar hudens mikrobiom och en blandning av antioxidantrika superfood-bär, rödbetor och hibiskus som ger huden näring.

Den doftar gott och ser ut som en krämig bär-yoghurt man bara vill smaka på 😉 Priset ligger på 435kr i vanliga fall men även denna är nedsatt just nu och kostar 348kr HÄR.

Kram på er!

  1. Anneli skriver:

    Jag fick en burk youth mud av min dotter, men den gillade jag inte alls. Har väldigt känslig hud så den gick till syrran.
    Men bäryoghurten kunde jag tänka mig att testa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..