Det här med sömn…

Inlägget innehåller en annonslänk

IMG_7815

Godmorgon, höll jag på skriva. Klockan är liksom snart ett, haha. Det känns som morgon. Tim vaknade kl 3 inatt och då flyttade vi över han till våran säng. Han sover ju i eget rum numera. Problemet var bara att han var PIGG och skulle inte sova. Han for runt som en propeller i över 1 timma innan vi gav upp. Så där halvkul när man själv är jättetrött. Jag la mig på soffan i Tims rum så att han fick sova i sin egen säng och Thomas fick sova vidare ostört i vårat rum. Han skulle ju upp och jobba idag, stackarn. Efter ett tag fick jag iaf Tim att somna om. Vi har köpt sånna här vyssanlull-tassar till spjälsängen så att man kan vagga den. Så himla smart uppfinning! Sov vidare till 07.01 när Tim tyckte att det var morgon. Vad är det med små barn och deras inre väckarklocka?! Tim vaknar nästan PRICK 7 varje morgon. Som tur var behövde vi bara vara uppe ett tag och sen somnade han om igen vid halv 9 så då fick jag lite mer sömn då.

Så, det var våran natt och morgon 😛 Kul! Nu har jag slängt i mig lite lunch och nu ska vi ut på en promenad. Kl 16 kommer Thomas hem och byter av mig för jag ska på ett middagsevent ikväll. Väldigt spännande! Får berätta mer imorgon för Tim är otålig just nu. Han har dessutom blivit förskyld. Snorar och nyser hela tiden så vi får hålla oss borta från öppna förskolan. Säkert där han blivit smittad. Livet med småbarn hörrni, härligt! hehe 😉

Kraaam!

  1. Annika skriver:

    Där hade vi sån tur med ongen vår. Hon har alltid sovit länge på morgnarna. Varje födelsedag har vi gått in och sjungit och filmat ett sovande barn. Ett år blev det omtagning för hon vaknade inte av vår gräsliga sång ens.
    Nu är hon 13 och sover definitivt längre än oss.

    1. isastar skriver:

      Men gud så skönt!! Än så länge somnar ju Tim om på förmiddagen så då hinner ja sova en stund till. Men snart är han väl så pass stor att han inte vill sova på dagarna 😜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..