Meny
BARN / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

5 saker jag ser fram emot

Img 3702.jpg

Jag älskar att ha saker att längta till! Att ha en resa inbokad är typ bland det bästa jag vet. Här om dagen när jag var ute på barnvagnspromenad så kom jag på att det faktiskt är en hel del framöver som jag ser fram emot.

Daisy Beauty Awards – Nu i februari är det dags för gala igen. Daisy Beauty Awards kommer hållas på cirkus i år och jag är supertaggad. Jag kommer nog köra på min långa, glittriga klänning som jag hade på Plaza Kvinna festen. Kände mig fin i den och känns onödigt att köpa en ny. Hållbarhet är väl ledordet för 2020 så säg?! ;-)

Min födelsedag – Okej, jag fyller inte jämt i år och vi kommer knappast fira så mycket. Vi har liksom babysim på kvällen på min födelsedag, haha, men det gör mig ingenting. Däremot så gillar jag att fylla år. Jag har alltid en sprallig känsla i kroppen över att det är “min dag”.

Gran Canaria – Yes, i början på mars kommer vi åka till GC. Egentligen är jag inget jättefan av GC (jag har ju bott och jobbat där så har sett det mesta redan) men mina föräldrar och faster ska åka ner en längre tid så då passar vi på att åka dit vi med. Blir härligt med lite tidig “vår”. Jag hoppas iaf att vädret blir bra, det kan ju vara lite osäkert på kanarieöarna.

Tim fyller 1 år – I april blir Tim ett år och planen är just nu att vi ska fira hans första födelsedag i Danmark hos Thomas familj. Allt är inte spikat ännu men självklart ska han firas och jag ser så mycket fram emot det :-) ♥

Sommaren tillsammans – Jag vet inte om jag nämnt det men Thomas kommer gå på pappaledighet i slutet av april och då kommer vi vara hemma tillsammans med Tim till september. Så vi 3 kommer alltså ha HELA sommaren till att göra roliga saker tillsammans. Jag längtar!! :-D

Förresten! Vi letar just nu efter nåt hus eller lägenhet i Spanien som man kan hyra en lägre tid. Dom vi hittat hittills är inte riktigt vad vi tänkt oss. Det måste vara hyfsat barnsäkert, gärna ha en uteplats och sängplatser för minst 4 personer. Har ni några tips?!?

Kram!

No Comments

    Leave a Reply