Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Matstolar

tyg

Hej på er!

Hoppas ni har en fin lördag. Thomas har varit och tränat nu på förmiddagen och jag har sovit en stund med Tim (jag tog natten med honom) så nu är det min tur att gå och träna strax. Jag måste bara visa er. Vi har 6 matstolar som vi köpte för snart 4 år sedan. Tyget som sitter under stolarna har typ torkat (?) och i över ett års tid har det ramlat ner mindre bitar på golvet. När man försöker ta upp dom så smulas dom sönder och blir till typ tyg-sot. Idag satt Tim och lekte på golvet i köket och helt plötsligt ser jag att han har fått tag på två stora bitar som han är på väg att stoppa i munnen. Jag hinner få tag i dom men dom smular såklart sönder så han är svart om hela händerna och kläderna. Vände på stolarna och nu har jag pillat bort allt tyg. Eller ja, de föll av i bitar rättare sagt. Har ni varit med om liknande? Stolarna är ju inte supergamla och ska dom inte ens klara 4 år så fattar ja inte varför man använder sånt tyg under dom?!

6 Comments

 • Annika
  3 February, 2020 at 09:19

  Helt sjukt med stolarna. Läge för en reklamation. Fota och gå tillbaka till butiken.

  Reply
  • isastar
   3 February, 2020 at 12:04

   Mailade butiken men dom hänvisar till tillverkaren och skriver att tyget bara är där för att det ska se snyggt ut, så därför är det inget “reklamationsärende”. Väldigt märkligt att man väljer att använda ett tyg som smular sönder efter så pass kort tid ändå, kan jag tycka!

   Reply
   • Annika
    4 February, 2020 at 14:21

    Låter som en kass bortförklaring. Är det snyggt när tyget smular i tusen bitar?!

    Reply
    • isastar
     4 February, 2020 at 16:50

     Ja eller hur! Jaja, nu har jag iaf fort bort allt 😅

     Reply
 • Katarina
  4 February, 2020 at 11:23

  Hade samma problem med stolar på ett kontor, fast där var det vitt tyg under. Eller tyg och tyg, det är ett “skyddsmateriel” som löser upp sig med tiden, smular sönder till ett pulver.
  Återstår bara att ta bort allt och dammsuga ordentligt på stolsunderredet.

  Reply
  • isastar
   4 February, 2020 at 13:16

   Fick göra samma sak! Så märkligt att dom använder sånt material 🤔

   Reply

Leave a Reply