Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Hallen

Img 8017.jpg

HEJ måndag!

Ny vecka och jag är full av energi!! :-) Kanske för att solen skiner och hela lägenheten känns ljus. Så härligt! Vi ska definitivt ut på en långpromenad efter lunch.

Vet ni… igår den 2020-02-02 (palindromdatum) ställde sig Tim upp helt själv för första gången! Jag hade lagt honom i sängen i hans rum och gick runt lägenheten för att vattna blommorna. Sen när jag kikade in för att se om han sov så STOD han upp och flinade av lycka. Vilken grej! Helt löjligt vad stolt man blir när ens barn gör nya saker, hehe :-) Men det betyder också att vi kommer behöva barnsäkra nästa nivå nu. Uj uj. Kommer nog inte kunna ha levande ljus på vardagsrumsbordet eller blommor i fönstret (vi har låga fönster) längre.

Img 8030.jpg

En annan sak! Jag har kommit på att jag vill göra om i våran hall. Den är väldigt tom, och ännu tommare nu när vi fått flytta bort den stora blomman och brandsläckaren från Tim.

Img 8026.jpg

Där barnvagnen står vill jag ha en spegelvägg. Först tänkte jag en stor spegel från golv till tak. Våra grannar har så och jag gillar det, men sen efter lite googlande är jag kanske inne på att ha flera små speglar. Vad tycker ni?

speglar

Bilder lånade från Pinterest

Dom här speglarna kommer från IKEA och kommer i 4-pack och är 30×30 cm stora. Tydligen jättelätta att sätta upp. Vad tror ni om det??

Img 8027.jpg

Spegeln vi har nu vill jag ta bort och istället ha en liten stol eller pall där. Och pallen vi har nu (även om jag gillar den) vill jag ta bort och på väggen vill jag istället ha ett långt, vitt skåp. Dom som bodde här innan oss hade så och jag var lite inne på att göra så när vi flyttade in, men det blev inte av.

skåp hall

Bilder lånade från Pinterest

Sen tänker jag att man kanske kan sätta belysning under skåpen för att få lite mer ljus i hallen.

Vad tror ni? Skulle inte det kunna bli bra, eller har ni andra förslag? :-)

Ops, nu vaknar Tim. Dags för lunch och sen promenad.

Vi hörs! Kram

4 Comments

 • Mona
  4 February, 2020 at 22:02

  Jamen spegelväggen från IKEA blir ju PERFEKT. Tim kommer älskar att stå där och kladda ner den, hehe!

  Reply
  • isastar
   4 February, 2020 at 22:28

   Haha, jättekul! Men ja, det har jag också tänkt på faktiskt :-P

   Reply
 • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  Reply
 • heets sigara
  10 May, 2023 at 19:40

  en uygun fiyatlardan heets satın alın ve sizde heets sigara sahibi olun

  Reply

Leave a Reply