Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / EVENTS / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

High Glass

Inlägget innehåller reklamlänkar

IMG_8145

Hej!

I’m back!! Ledsen att det varit tyst här i några dagar. Jag glömde totalt bort att berätta för er att Bonnier skulle göra en serveruppdatering vilket betydde att jag inte fick blogga, men nu ska det vara fixat och jag kommer blogga på som vanligt :-)

Vi har precis kommit hem från ett event tillsammans med NYX professional makeup.

IMG_8167

Efter lunch tog vi t-banan in till stan och mötte Mona. Hon har också haft bloggstopp eftersom vi ligger på samma portal. Snacka om att det kliade i fingrarna på oss båda över att inte fått blogga, haha!

IMG_8163

NYX professional makeup har lanserat en kollektion som heter HIGH GLASS och innehåller primer, puder och highlighter. Man har tagit glow till en ny nivå och nu ska huden se spegelblank ut. I like!

IMG_8106

IMG_8109

Asså Jakob, haha! Ser ni minen! Han säger alltid att hans livmoder skriker när han ser barn. Barnkärare kille får man leta efter :-)

IMG_8112

Tim var skittrött eftersom han bara sov 5 min i vagnen men röjde loss ändå. Så länge han får uppmärksamhet så är han nöjd och bryr sig knappt vart jag är, haha. Ser ni Tims hår förresten? Det står rakt upp där bak, haha.. min lilla Stig-Helmer ♥

IMG_8117

Mona hade bling-bling skor och Tim tyckte dom va sååå fina :-) Han ser verkligen allt nu för tiden, knappar, smycken, spännen…

IMG_8131

Det bjöds på lättare lunch och små mini-efterrätter. Kocken som gjort dom brukar ansvara för efterrätten på Nobelmiddagen. Om ni undrar så JA, dom var goda!! hehe. Jag och Mona delade på några olika.

IMG_8124

Mia är också makeupartist och har träffat Tim på några events förut. Hon är lika barnkär som Jakob och lånade Tim för ett foto, haha!

IMG_8153

IMG_8181

Fick med mig några produkter hem som jag ska testa.

High Glass Face Primer är steg 1 i produktserien och har ljusreflekterande pärlemor för att skapa illusionen av transparent, glasliknande hud. Den finns i 3 nyanser och kostar 199kr HÄR. Appliceras med denna borste.

High Glass Finishing Powder är steg nr 2 och framtagen för att appliceras ovanpå primern ovan. Den ger ansiktet en slät och polerad glasaktig look. Finns i 3 nyanser och kostar 149kr styck HÄR. Appliceras med denna borste.

High Glass Illuminating Powder är det sista steget och är ett kompakt gelpuder (känns som gel men blir till puder på huden) med pärlemoeffekt som reflekterar & bryter det naturliga ljuset för en multidimensionell och glasliknande effekt. Finns i 3 nyanser och kostar 139kr HÄR. Appliceras med denna borste.

IMG_8182

Alla produkterna har även en tillhörande borste som tagits fram för att ge maximal effekt.

Kram på er!

No Comments

    Leave a Reply