Meny
FÖRE & EFTER / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Ida Warg Dry Shampoo

Inlägget innehåller reklamlänkar

05022020-IMG_0331

God morgon!

Trots att jag är mammaledig och hemma varje dag så har jag ändå fredagskänsla idag. Jag försöker äta nyttigt under veckodagarna och unna mig något på helgen så ikväll ska jag äta choklad. Mums! Ser också fram emot helgen eftersom Thomas är hemma med oss då :-)

Vet ni. Igår kväll började jag rensa bland mina följare på instagram. Jag skapade min instagram 2013 och började lägga upp enbart sminkbilder. På den tiden var instagram inte så stort här i Sverige utan det var mest amerikaner som hängde där. Jag fick mina bilder delade utav stora amerikanska skönhetskonton och följarna rullade in. Jag kunde vakna på morgonen och fått 2-3000 nya följare under en natt. Helt galet! Idag är det inte lika lätt att få följare, upplever jag och många kollegor i branschen. Det finns sjukt många konton och kvaliteten är helt annorlunda. Då tog man liksom en mobilbild i halvtaskigt ljus och den fick över 1000 likes. Hur som! Jag fick snabbt tusentals följare och idag, 7 år senare har många konton blivit inaktiverade, ser ut som spökkonton osv. Jag har a l d r i g köpt följare på instagram och skulle aldrig heller göra för jag ser inte meningen med det, men det kan se så ut och det gör mig irriterad. Jag får väldigt få likes jämfört med hur många följare jag har nu för tiden och det är sjukt omotiverande. Därför har jag börjat rensa! Igår satt jag och tog bort flera hundratals följare och fortsatte här på morgonen. Det är inte kul att ha en massa inaktiva följare, det som är kul är att få respons och kommentarer på bilder som man lägger ner tid på. Jag har hellre få följare som är engagerade. Håller ni inte med?

Aja, det var inte alls det jag hade tänkt skriva om idag, men nu fick jag skriva av mig lite.. utan jag vill visa er 2 nya produkter från Ida Warg Beauty.idawarg-dry-shampoo

Torr-shampoo är nämligen en av mina bästa vänner! Jag har långt och tjockt hår vilket gör att jag inte orkar tvätta håret flera gånger i veckan. Tvättar nog max 1-2 ggr i veckan. Där i mellan kör jag torr-shampoo. Jag avskyr nämligen när håret blir fett. Jag kan på riktigt bli på dåligt humör när mitt hår känns fett. Haha! Jag måste typ alltid ha en flaska med mig i väskan så att jag kan spreja på när det behövs annars åker håret upp i en toffs.

Ida Warg Beauty har släppt 2 varianter. Den gula flaskan ger volym och stadga. Perfekt för uppsättningar eller om man bara vill ha lite extra volym. Den blå flaskan fräschar bara upp och ger håret en lättare känsla med lite textur. Båda doftar också supergott men den blå är min favorit!

Gör så här
Håll flaskan ca 20-30 cm från håret och spreja mot hårbotten där håret är fett. Borsta sedan ut eller massera lite med fingrarna för att fördela produkten. Klart!

Ida Warg Dry Shampoo kostar normalt 99kr styck men just nu kostar dom 79kr, ni hittar den blå HÄR och den gula HÄR.

idawargtorrshampo

före / efter

Sprejen är genomskinlig men jag upplever ändå att den syns lite, det försvinner dock efter att jag borstat håret.

Kram på er!

2 Comments

 • Amel
  7 February, 2020 at 14:16

  Hej. 👋🏾
  tror du att de passar för oss med mörkt brunt hår?
  Vad definieras som inaktivt konto?

  Reply
  • isastar
   8 February, 2020 at 12:35

   Det tror jag! Jag är ganska mörk i hårbotten ändå 😊
   Ett konto som existerar men ingen använder det. Många ”spökkonton” följer jättemånga andra men det är ingen aktivitet på kontot liksom, utan det bara är.

   Reply

Leave a Reply