Meny
ISABELLE GILLAR / ÖGON

Ardell Metallic & Matte

Inlägget innehåller reklamlänkar

05022020-IMG_0334

Hej!

Hoppas ni haft en fin lördag :-) Vi har varit på Mall of Scandinavia och shoppat lite. Jag skulle bara lämna igen lite kläder på Zara men så kom Thomas på att han ville kika på nya träningsskor och sen slutade det med att jag också gick därifrån med 2 par nya skor. Tänk hur det kan bli ;-)

Nu har Tim precis somnat och Thomas är på väg hem från gymmet. När han kommer hem ska vi käka och se på Mello! Ska ni titta?

Innan jag stänger ner för lördagsmys så vill jag visa er en ny ögonskuggspalett från Ardell. Ardell är ju mest kända för sina lösögonfransar men började med smink för några år sedan. Nu har dom lanserat en rad nya produkter och däribland denna Pro Eyeshadow Palette Metallic & Matte. Låt oss ta en närmare titt!

05022020-IMG_033805022020-IMG_0349

Paletten innehåller 15 ögonskuggor, och som namnet avslöjar så är dom både matta och skimrande. Det är en fin mix av varma toner och pigmenten är helt okej. När man applicerar skuggorna med fingrarna så lägger dom sig bättre än om man använder pensel, då är dom en aning pudriga och smular lite. Det är dock helt överkomligt då paletten kostar så lite som 189kr. Det är ett riktigt bra pris för så många skuggor och en ögonskuggsprimer under löser problemet med att dom smular lite. HÄR hittar ni en grym primer som är på rea just nu! Och HÄR hittar ni paletten :-)

05022020-IMG_035305022020-IMG_0355

Nu, lördagsmyyyys! Hehe, vi hörs imorgon!

Kram

No Comments

    Leave a Reply