Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Old favs

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller annonslänkar09022020-IMG_0450

Hej! Hur mår ni?

Idag blir det bara hemma-mys för oss. Tim har dragit på sig en jäkla förkylning igen. Han har nyst säkert, utan att överdriva, hundra gånger nu på förmiddagen. Han ser så trött och hängig ut så jag och Thomas bestämde oss för att det får bli en lugn söndag.

Medan killarna tar en sovstund på soffan så vill jag visa er några “gamla favoriter” som jag beställt hem. Jag har även beställt hem lite nya grejer men jag tänkte att jag visa er dom i ett annat inlägg!

09022020-IMG_0456

Först ut har vi Olympea Aqua. Känns som jag redan tjatat hål i huvudet på er om denna, men alltså… jag älskar den! Varje gång jag bär denna doft får jag SÅ många kommentarer. Efter att ha snålat på dom sista dropparna i min förra flaska är jag så glad att jag äntligen tog mig i kragen och beställde hem en ny. Den är just nu nedsatt med 20% rabatt (alla parfymer är det) hos Lyko. Ni hittar den HÄR.

09022020-IMG_0461

Sen har jag börjat bunkra lite inför resan i mars. Det är bra precis en månad tills vi åker nu. Jag längtar SÅ mycket efter sooool! Som vanligt kommer vi ta med oss Biotherm Lait Solaire Sun screen. Älskar den för att den har pump, doftar underbart (svag citrus som numera får mig att tänka på alla resor vi gjort) och att den går in i huden snabbt. Sen återfuktar den huden också, så huden blir supermjuk och jag inbillar mig att jag inte flagnar lika snabbt :-)

09022020-IMG_0457

Den här är inte till mig utan den är till Thomas. Han älskar Biotherm Aquapower Homme Moisturizer så jag tänkte att han ska få den i alla hjärtans dag present :-) Den finns även för normal hud men jag tänkte att eftersom det är kallt och väldigt torrt i luften just nu så tog jag den för torr hud. Tips till er som inte kommit på vad ni ska ge! ♥

09022020-IMG_0444

Sist men inte minst. Jag skäms nästan att visa er hur min brynpensel sett ut den senaste tiden. Jag älskar den här dubbeländade borsten från The BrowGal just för att själva borsten är så tunn och inte för hård eller mjuk vilket gör den perfekt att fylla brynen med. Som ni ser har jag slitit på min en hel del. Den sitter liksom inte ens fast på skaftet längre då limmet har släppt och borststråna spretar åt alla håll. Haha! Fattar inte varför ja inte beställt en ny förrän nu.

Har ni några favoriter ni köper om och om igen, eller kanske borde köpa ny av, hehe? :-)

Kram!

No Comments

    Leave a Reply