Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Födelsedag

Inlägget innehåller annonslänkar

Hipp hipp hurra till mig själv idag, haha! Som jag nämnde igår så fyller jag 31 år idag. Inte så mycket att fira dock :-P Tim mår i alla fall lite bättre idag men vi kommer ändå skippa babysimmet. Istället satsar vi på att gå ut och äta en tidig middag ikväll tillsammans alla tre. Bli mysigt :-)

Thomas har det alltid jobbigt i februari, jag fyller år plus att det är alla hjärtans dag. Haha! Han tycker det är så svårt att köpa presenter till mig, och ja, jag kan väl hålla med till viss del. Jag köper liksom det jag vill ha och i skönhetsväg vågar han inte chansa eftersom jag redan har det mesta, hehe. Men ja tänkte iaf tipsa er om några härliga produkter som ni borde spana in (och som jag själv skulle kunna tänka mig). Antingen till er själva eller kanske till nån ni håller kär :-) ..sen har jag ett tips till er längst ned i inlägget!

1061153_1

Först ut har vi ett “prova-på” set med ansiktsmasker från Peter Thomas Roth som innehåller sex stycken bästsäljande masker i mindre storlek. Perfekt storlek att ha med på resande fot också! Priset ligger på 339kr och ni hittar det hos Skincity HÄR.

1023517_1

Den här ansiktspaletten från bareMinerals ser så fin ut! Jag har den inte själv men jag är sjukt sugen på att klicka hem den. Eller jag kanske borde tipsa Thomas? ;-) Den innehåller ett solpuder/contour, en rouge och en highlight. Älskar färgerna!! Den kostar 389kr i vanliga fall men är nedsatt till 272kr just nu HÄR.

1863030_1

Makethemake som är Skincitys egna märke har släppt ett transparent löspuder och en primer som innehåller niacinamide som gör att porer syns mindre. Dom innehåller även mica som är ljusreflekterande och utjämnande. Jag är själv väldigt sugen på speciellt pudret!! Pudret kostar 249kr HÄR och primern 199kr HÄR.

1611122_1

Och sist men inte minst hade jag inte tackat nej till det här settet från Paula’s Choice. Det innehåller en duo för ansikte och kropp som med 2% BHA tar bort torr och död hud samt rengör inuti porerna. Kittet är perfekt även för dig som har acne! Priset ligger på 649kr HÄR.

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

Och som sagt har jag en liten grej till er! Mellan den 14-16 februari får man 15% rabatt på hela sitt köp om man handlar över 500kr hos Skincity med koden SPREADLOVE. Detta är inget samarbete utan bara ett tips från mig till er! ♥ Kram

4 Comments

 • Nettan i sumpan
  11 February, 2020 at 13:11

  Grattis på din dag!

  Reply
  • isastar
   11 February, 2020 at 13:42

   Tack Nettan! ☺️

   Reply
 • Mona
  11 February, 2020 at 19:14

  Grattis och allt det där, men du, Thomas har alltså problem att veta vad han ska köpa till dig? Well, skicka honom till the stepmothers så ska vi nog se till att lösa det ganska fort. #weddingincopenhagen

  Reply
  • isastar
   11 February, 2020 at 20:33

   Haha! Ska hälsa han det 😂😘

   Reply

Leave a Reply