ANNONS

Daisy Beauty Awards 2020

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Igår var det äntligen dags att kora dom bästa skönhetsprodukterna från 2019! För fjärde året i rad gick Daisy Beauty Awards av stapeln och denna gång på Cirkus ute på Djurgården. Jag satt i juryn i år igen och jag har ju tidigare berättat för er vilka produkter som var nominerade. Låt oss ta en titt på hur kvällen såg ut och vilka produkter som vann!

Eftersom det sker så sällan att jag klär upp mig numera så var det extra kul att få gå all in med långklänning, lockigt hår, röda läppar och lösfransar.

Precis när jag skulle lägga eyelinern så insåg jag att korken inte satt ordentligt på min favorit-eyeliner från Clinique och det hade gjort att den torkat!! Så himla tråkigt 🙁 Försökte på alla möjliga vis att fixa den men nää, får nog slänga den tyvärr. Lyckades rota fram NYX professional makeup Epic Inc Liner ur en låda. Den är också väldigt bra så det löste sig som tur var! I övrigt använde jag en ny palett från MAC till ögonen (ska visa er den) och det här läppstiftet från Fenty Beauty och dom här fransarna från Depend.

Mona kom förbi en snabbis innan och fick hjälp att fästa lösfransar. Hon kör ju alltid fransförlängning annars men hade inte hunnit fixa nya så vi satte Marcels fransar som han tagit fram tillsammans med Depend på henne. Superfina! Sen körde vi in mot stan för att hämta upp Lina och Charlotta.

IMG_8350_Facetune_12-02-2020-18-19-20

Så vacker!! Man kan ju inte tro att den här kvinnan är en dag över 50. Vi har alltid så jäkla kul ihop och jag är så glad att hon kommit in i vårat ”beauty-gäng” 🙂

Kvällen började med lite champagnemingel. Otroligt kul att träffa alla på plats. Älskar vårat beauty-community! Alla är så välkomnande och trevliga mot varandra. Daisy Beauty Awards känns aldrig stelt eller tråkigt utan man vet redan innan att man kommer få en rolig kväll! Mycket tack vare Kicki, Sam och gänget på Daisy Beauty Magazine som står bakom galan. Dom är så grymma!

Felicia hade troligtvis kvällens coolaste klänning. Kände mig lagomt blek… och kort bredvid dessa vackra donnor, haha!

Sen var det dags att knata in till salen där prisutdelningen skulle ske.

Det här är Kicki som är chefredaktör på Daisy Beauty Magazine. Hon slutar aldrig förvåna när det kommer till kläder och hår. Coolare kvinna får man leta efter. Älskar att hon vågar!! Vem känner sig bekväm med en hår-kub på huvudet liksom? Hon rockade det dessutom.. med både en och två skämt om att ”hålla låda”, och ”tänka outside the box” haha!

Och förresten…. vinnarna är:

Årets Frans- eller Brynprodukt:
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel

Årets Handprodukt:
Babor Spa Promo Repair Hand Cream

Årets Ögonskugga:
Urban Decay Naked Honey Palette

Årets Kroppsvård:
NUXE Réve de Miel Body Oil Balm

Årets Hårvård eller Styling:
Joico Defy Damage Protective Shield

Årets Basmakeup:
Palina Prowder Upsalite

Årets Läppmakeup:
MAC Love Me Lipstick

Årets Rengöring:
Skincity Skicare Mellow Balm Cleanser

Årets Ansiktsmask:
Allies of Skin 1A Retinal + Peptides Overnight Mask

Årets Herrdoft:
Dior Sauvage Perfume

Årets Damdoft:
Giorgio Armani Beauty Privé Musc Shamal EdP

Årets Avancerade Hudvård:
Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream Intense

Efter prisutdelningen drog festen igång och stämningen var på topp! 🙂 Det bjöds på mat, drinkar och grym musik. Man kunde också tävla om att vinna fina priser och spå sig hos medium. Jag testade men man fick väldigt kort tid och ja, vissa saker kanske stämde men vissa stämde inte alls. Har ni ”spått” er nån gång?

Jag hade sån rolig kväll och skrattade så mycket! Den här kvällen kommer jag leva på länge 🙂

♥ ♥ ♥

kram

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00