Tisdag

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Hoppas ni haft en fin tisdag. Jag tänkte att jag skulle ta lite bilder under dagen och göra ett ”min dag i bilder” inlägg.. men tror ni att jag kom ihåg att ta bilder? haha, såklart inte. Här har ni dom få jag tog.

Började morgonen med att mitt alarm Tim ringde kl07.01. Som sagt, vad är det med bebisar och deras inre väckarklocka?! Tim vaknar prick 7 varje morgon oavsett vilken tid han la sig kvällen innan eller hur mycket/lite han sovit. Så konstigt det där!

Köpte nya pyjamasar till Tim för nån dag sen. Lindex har 3 för 2 så jag köpte bland annat den här med en kanin på rumpan. Så söt och som ni ser så står han upp en hel del nu. Han älskar att pilla på vinkylen i köket (har tagit ut alla flaskor och stängt av den) och han går runt, runt, runt vardagsrumsbordet.

Efter lunch tog vi tunnelbanan in till city. Det är så skönt att åka in mitt på en vardag för då är det inte lika mycket folk.

Vi gick in på Åhléns en sväng då mamma ville köpa ett nytt nagellack. OPI hade 25% på alla lack (gäller till den 3/3) och jag hittade det här fina rosa med skimmer som jag blev bra sugen på. Princess Rule! hette det.

Utanför vid stora ingången mot drottninggatan hade dom byggt upp en tillfällig ”blomsterbutik”. Superfint! Dom borde alltid ha så 🙂

Img 7778 1.jpg

Så här har jag förresten sett ut idag. Jag lever typ i den här tröjan just nu för den är så skön! Den kommer från H&M och kostar typ 200kr om ja inte minns fel.

Img 8590 facetune 18 02 2020 21 52 42 1.jpg

Dagen avslutades med babysim. Jag var inte så jättepepp först men det är alltid kul när man väl kommer dit. Tim plaskade på som vanligt och däckade direkt när vi kom hem. Hoppas han sover längre än 7 imorgon, hehe.

Godnatt på er!

kram

  1. Maria skriver:

    Åh, det var mitt allra första OPI-lack! Köpte det för snart 20 år sen och det kickade igång mitt lackintresse. Då ingår det i standardsortimentet nu då kanske? Snart dags för en flaska igen. 🙂

    Kram från Helsingborg

    1. isastar skriver:

      Är det sant? Vad roligt! 😃 superfint verkligen! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..