Tygskor

Inlägget innehåller en annonslänk

19022020-IMG_0632
19022020-IMG_0637

Hola!

Idag blev det en sväng på Westfield Mall of Scandinavia. Ogillar fortfarande namnet men det blev lite roligare när pappa sa ”Westlife” av misstag. Haha! Ska börja kalla det Westlife istället 😉

Vi shoppade lite nytt till Tim. Bland annat dessa tygskor som jag tänkte att vi ska ta med till Gran Canaria. Dom ser nästan ut som ett par converse, eller hur? 🙂 Han vill ju gärna stå upp men han kan ju inte stå i strumporna om vi t.ex. är på nån restaurang eller så och han ledsnar på att sitta i vagnen. Gillar att dom är så mjuka, har kardborrband och gummi-pluppar under så att han står lite stadigare också. Tumme upp! Hittade dom HÄR för en hundring.

Nu har jag precis kommit hem från träning. Ska ta en dusch och sen ska jag sätta mig och fixa lite bilder. Jag passade nämligen på att fotografera en sminkning nu när mamma och pappa är här. Kul va? Det är ju typ hundra år sen jag hade tid att sitta ner och göra en sminkning med steg för steg bilder. Hoppas ni kommer gilla den. Kommer förhoppningsvis upp imorgon om jag hinner klart! 

kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..